ΝΕΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ...!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κουστούμι και κοντινό πλάνο 
 
Ο Τραμπ είναι ασφαλής.
Περίπου στις 3 π.μ. την περασμένη Τρίτη, μια σφαίρα ελεύθερου σκοπευτή έπληξε ένα πανοραμικό παράθυρο στον ανατολικό τοίχο της κρεβατοκάμαρας του Τραμπ στο κτήμα του Mar-a-Lago. 
 
Το κέλυφος θα μπορούσε να τον σκότωνε αν η Trama δεν είχε αντικαταστήσει πρόσφατα το απλο γυαλί με αλεξίσφαιρο γυαλί από την Blast Structures International.
 
Μια εμπιστευτική πηγή από τον εσωτερικό κύκλο του Τραμπ είπε ότι ο Τραμπ ηταν στο κρεβάτι και, ελαφρώς κοιμισμένος, ξύπνησε από μια «αιχμηρή ρωγμή» από μια σφαίρα που ραγισε το γυαλί. Το κέλυφος δεν έσπασε το γυαλί, αλλά προκάλεσε διάχυτη ρωγμή.
 
Ενας σιωπηλός συναγερμός, ειδοποιησε αμέσως το τμήμα αστυνομίας του Παλμ Μπιτς και το τμήμα μυστικών υπηρεσιών του Τραμπ, το οποίο είναι σε υπηρεσία σε έναν ξενώνα δέκα μέτρα από το κεντρικό κτίριο. Οι πράκτορες πήραν τον Τραμπ με ασφάλεια και τον συνόδευσαν σε μια οχυρωμένη εγκατάσταση.
 
Σκεφτείτε λογικά, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος τώρα κυνηγείται από το Deep State, είναι ο νούμερο ένα εχθρός για όλα τα κακά πνεύματα, που εξακολουθούν να είναι φοβισμενα, αλλά ήδη στα τελευταία τους. Ο Τραμπ δεν θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του, τις ζωές των αγαπημένων προσώπων ή την πορεία αυτής της τεράστιας επιχειρησης, περνώντας νύχτες στο δωμάτιό του έξω από το μεγάλο παράθυρο ή παίζοντας γκολφ. Απλώς ενεργοποιούμε τη λογική.
 
"Ο Τραμπ δεν ήθελε να εμπλέξει την αστυνομία σε αυτό το θέμα", ανέφερε η πηγή. «Είπε στα παιδιά του ότι ήθελε να μείνει στο σπίτι. Ήταν πολύ αυστηρός για το γεγονός ότι τα μέσα ενημέρωσης δεν έδωσαν προσοχή σε αυτό το γεγονός. Ο Τραμπ έκανε ένα τηλεφώνημα και τριάντα λεπτά αργότερα έφτασαν μερικά "περιεργα και νευρικα παιδιά" στο κτήμα που σίγουρα δεν ήταν η Μυστική Υπηρεσία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΑΜΠ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ.
    ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 100 ΜΕΤΡΑ.
    ΣΕ ΑΚΟΥΝ ΑΠΟ 100 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.
    ΣΕ ΚΥΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙΣ ΞΕΡΟΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή? Κάποιο λινκ από κάπου για να το καταλάβουμε καλύτερα??

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει λινκ, ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ πιστεύει σε φωτεινές δυνάμεις απο άλλους αστερισμούς. Μάλλον εννοεί Αγγέλους. Είναι μεταφυσικό θέμα. Τι να πώ, όπερ έδει δείξαι.
      capricorn

      Διαγραφή
  2. Ελπιζω να ξαναρθουν στου Μαξιμου και συντομα, και να μη περιοριστουν μονο στις σφαλιαρες, τις οποιες καποιοι τις ξεχασαν γρηγορα. Και οχι μονο στου Μαξιμου. Τοσα κτιρια εχουμε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις