"ΝΟΙΚΙΑΖΑΝ" ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "RT GERMAN NUNS ALLEGEDLY RENTED' ORPHANED BOYS TO SEXUAL PREDATORS'" 
 
Καθολικές καλόγριες που διευθύνουν ένα παιδικό σπίτι στη Γερμανία, φέρεται να είχαν νοικιάσει ορφανά αγόρια σε επιχειρηματίες και ιερείς, οι οποίοι διέπραξαν φρικτές πράξεις βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης, σύμφωνα με μυστική έκθεση.
Η έκθεση, η οποία αποκρύπτεται από το κοινό, τεκμηριώνει τα άρρωστα εγκλήματα που διευκολύνουν οι καλόγριες που ανήκουν στην Καθολική Αρχιεπισκοπή της Κολωνίας στη Γερμανία, σύμφωνα με το Daily Beast, η οποία απέκτησε πρόσβαση σε αυτήν μετά από διαρροή σε διάφορα μέσα ενημέρωσης.
Αναφέρει λεπτομερώς πώς οι μοναχές που διοικούσαν μοναστήρι στο Speyer της Γερμανίας, μεταξύ της δεκαετίας του 1960 και του 1970, είχαν «νοικιάσει» ορφανά αγόρια σε επιχειρηματίες και κληρικούς, οι οποίοι κακοποιούσαν τα παιδιά, μερικές φορές για εβδομάδες κάθε φορά, πριν τα «επιστρέψουν».
Σύμφωνα με την πηγή, μερικά από τα ορφανά αναγκάστηκαν να συμμετάσχουν σε «συμμορίες και οργιά» πριν επιστρέψουν στο μοναστήρι, όπου οι καλόγριες τους έβαζαν τιμωρίες επειδή είχαν «τσαλακώσει» τα ρούχα τους ή τα είχαν λερώσει με σπέρμα ».
Η έκθεση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι 175 παιδιά, τα περισσότερα από τα οποία ήταν αγόρια μεταξύ 8 και 14 ετών, κακοποιήθηκαν για δύο δεκαετίες.
Μερικά από τα παιδιά απαγορεύτηκαν σκόπιμα να υιοθετηθούν ή να μεταφερθούν σε ανάδοχο σπίτι, ώστε οι καλόγριες να συνεχίσουν να τα πουλούν, σε σχέση με τα όσα αναφέρει η έκθεση.
Ωστόσο, η έρευνα αρνήθηκε να κατηγορήσει άμεσα τις μοναχές που εμπλέκονται στο σύστημα ασθενείας, υποστηρίζοντας ότι η κακοποίηση ήταν αποτέλεσμα «συστηματικών» διαχειριστικών σφαλμάτων και της «επιείκειας» που δόθηκε σε εκείνους που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στα απαράδεκτα εγκλήματα, ανέφερε το Beast .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Ολο μυστικές είναι οι δικαστικές εκθέσεις και κατα τύχη διαρρέουν σε κάποιο μέσο ενημέρωσης. Μην τύχει και βγούν ονόματα πλούσιων κακοποιών στη δημοσιότητα. Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης τότε, γιατί υπάρχουν; Για να τρομοκρατούν τον κόσμο και να εκβιάζουν ρεπορτάζ για τα μανταλάκια; οκ, μην ξεχάσουμε να ξαναπέσουμε απο τα σύννεφα που συμβαίνουν τέτοια, και άλλα, φριχτότερα πράγματα στις κοινωνίες μας.
    capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο υπάρχει ατιμωρησία τα εγκλήματα θα συνεχίζονται και θα πολλαπλασιάζονται...
      Αντιγόνη

      Διαγραφή

  2. Με φανερά τα σημάδια κακοποίησης ψυχής που υπέστη, αποκαλύπτει την κυνική κι αλλαζονική ζωή που έζησε, μέχρι να λάμψει και πάλι το κομμάτι της ψυχής του που σώθηκε κάπου στο βάθος. Ronald Bernard. Κακαποιημένο παιδί (από τον πατέρα), απομακρύνθηκε από τους ακατάλληλους γονείς όπου ζούσε σε κόλαση, στάλθηκε σε καθολικό οικοτροφείο όπου κακοποιήθηκε σεξουαλικά συστηματικά ζώντας τη δεύτερη χειρότερη κόλαση. Όταν βγήκε στην κοινωνία είχε γίνει τέρας, αφού είχε χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας. Όταν μετά από την πλούσια ζωή που κέρδισε πατώντας επί πτωμάτων, του ζητήθηκε να θυσιάσει ο ίδιος ένα παιδί στον σκοτεινό θεό, ξύπνησε μέσα του η ψυχή του βιασμένου παιδιού, που είχε παγώσει μέσα του, απομακρύνθηκε από τους ιλλουμινάτι πρώην φίλους, αφού πλέον δεν αποδεχόταν τα βίτσια τους, κρυβόταν χρόνια, μέχρι που τον καθάρισαν. Δήλωνε πρώην dealer τραπεζιτών, έβρισκε τρόπους να ξεπλένει το βρώμικο χρήμα από όπου αυτό προερχόταν-ακόμη κι από θρησκείες- εργαζόταν για τους ιλλουμινάτι, κερδοσκόπησε πατώντας επί πτωμάτων μαζί τους και το χαιρόταν, διασκέδαζε στα απόκρυφα πάρτυ τους, έζησε από κοντά τις διαστροφές τους.....μέχρι να ξυπνήσει και πάλι η δολοφονημένη ψυχή του μικρού κακοποιημένου παιδιού που έκρυβε μέσα του. Για όσους γνωρίζουν αγγλικά αξίζει να δείτε τις αποκαλύψεις που με πόνο ψυχής κατέθεσε αυτός ο άνθρωπος πριν τον σκοτώσουν. Αντιγόνη-αιγόκερως https://m.youtube.com/watch?v=VReDCJUkdb4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις