Οι ΗΠΑ Αποκαλύπτουν: Έτσι Θα Γίνει Ο Πόλεμος Ισραήλ Και Ιράν! Όλα Τα Σενάρια Και Ποιος Θα Είναι Ο Τελικός Νικητής;

 

 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες προέβησαν σε ανάλυση της κατάστασης και αξιολόγησαν το αποτέλεσμα ενός δυνητικού πολέμου μεταξύ  Ισραήλ και Ιράν, οι αναλυτές

παρουσίασαν τις δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτουν η δυο χώρες, και πιστεύουν ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν όπλα μαζικής καταστροφής (χημικά, βιολογικά και πυρηνικά).

Επιπλέον, οι σύμμαχοι του Τελ Αβίβ (ΗΠΑ, ΗΑΕ, Σαουδική Αραβία και ΝΑΤΟ) και της Τεχεράνης (Ρωσία, Συρία, Ιράκ και Λιβανέζικη Χεζμπολάχ) δεν θα εμπλακούν σε αυτήν την σύγκρουση!

Η ξεπερασμένη Ιρανική Πολεμική Αεροπορία θα ηττηθεί από τα πιο σύγχρονα Ισραηλινά αεροσκάφη, αλλά  τα Ιρανικά σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας θα προκαλέσει πολλά προβλήματα στα Ισραηλινά αεροσκάφη, το Ιράν θα ανταπόδοση στην αεροπορική επίθεση του Ισραήλ με μια μαζική επίθεση με βαλλιστικούς  πυραύλους  στην επικράτεια του εβραϊκού κράτους, και θα γίνουν και πολλές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Ισραήλ, και σε όλο τον Κόσμο.

Οι δράσεις των Πολεμικών ναυτικών των δύο Κρατών θα είναι περιορισμένες λόγω της πολυπλοκότητας της μετάβασης από τη Μεσόγειο Θάλασσα στον Ινδικό Ωκεανό.

Το Military Watch θεωρεί βασικό μέρος της σύγκρουσης ότι ο Στρατός του Ισραήλ και του Ιράν θα διασχίσουν τα σύνορα της Συρίας και του Ιράκ, και θα συγκρουστούν, με το αποτέλεσμα να είναι ισοπαλία, καθώς κανένας δεν θα μπορέσει να επιτύχει το αποφασιστικό πλεονέκτημα.

Ταυτόχρονα, μετά το τέλος της ένοπλης αντιπαράθεσης, μπορεί να ξεκινήσει μια ανθρωπιστική κρίση στο Ισραήλ, καθώς οι Ιρανικοί πύραυλοι θα προκαλέσουν σημαντική ζημιά στην υποδομή των  Ισραηλινών πόλεων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Βασικα ετσι και κανουν πως κατουρουν ολοι οι ιρανοι μαζι, βλεπω να ερχεται ο 2ος κατακλυσμος του Νωε στο Γισραηλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις