ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!!!

 
 
Εταιρεία Ναίτες Ιππότες της πόλης του Λονδίνου
The Knights Templar City of London Corporation/
 
Η εταιρεία της πόλης του Λονδίνου (City of London Corporation) είναι ένα κτιριακό συγκρότημα ενός τετραγωνικού μιλίου στο Λονδίνο από το οποίο λειτουργούν οι 110 εταιρείες. Οι 110 εταιρείες αντιπροσωπεύουν κάθε κλάδο στην παγκόσμια αγορά. 
 
Οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες σήμερα συνδέονται με τις 110 εταιρείες μέσω μεσολαβητών ή θυγατρικών. 
 
Οι επιχειρήσεις στην πόλη του Λονδίνου είναι κυρίως ιδιωτικές και αποκρύπτουν την ιδιοκτησία μέσω ιδιωτικών συμβάσεων. Οι Ναίτες Ιππότες του Λονδίνου είχαν την έδρα τους στον εσωτερικό ναό της πόλης του Λονδίνου και σήμερα είναι το Τάγμα του Γκαρτερ με επικεφαλής τη βρετανική βασιλική οικογένεια και την Βρετανική αριστοκρατία. Η πόλη του Λονδίνου, οι Ναίτες Ιππότες και το Τάγμα του Γκαρτερ χρησιμοποιούν όλοι τον ίδιο Ερυθρό Σταυρό ως σύμβολο. 
 
Οι Ναίτες Ιππότες ήταν έμποροι και τραπεζίτες που έπαιρναν χρυσό από τους προσκυνητές που ταξίδευαν στην Ιερουσαλήμ και τους παρείχαν χαρτονομίσματα που τα χρησιμοποιούσαν στα εμπορικά καταστήματα του Ναιτών Ιπποτών σε όλη την διαδρομή. Οι Ναίτες Ιππότες καθιέρωσαν σύγχρονες τραπεζικές συναλλαγές. Οι έμποροι του Λονδίνου έχουν το μονοπώλιο σε χρυσό και ασήμι που χρησιμοποιούν ως μόχλευση στις αγορές και στο νομισματικό σύστημα. Επίσης χειρίζονται την τιμή του χρυσού και του αργυρού από το Λονδίνο. Αυτό το εμπορικό και τραπεζικό σύστημα των Ναιτών είναι ανθεκτικό και λειτουργεί σαν κρυφό μονοπώλιο μέσω κρυφών εταιρικών ομίλων. 
 
 
 
Στα ξένα μέλη του Τάγματος του Γκαρτερ περιλαμβάνονται ο Βασιλιάς Χουάν Κάρλος της Ισπανίας, ο Βασιλιάς Carl XVI Γκουσταφ της Σουηδίας, η βασίλισσα Μαργαρίτα II της Δανίας, ο Βασιλιάς Χαραλντ V της Νορβηγίας, η Βασίλισσα Βεατρίκη των Κάτω Χωρών και ο αυτοκράτορας Ακιχίτο της Ιαπωνίας. Είναι μέλη του Τάγματος του Γκαρτερ επειδή δραστηριοποιούνται κρυφά στο Λονδίνο.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια ομοσπονδιακή εταιρεία που ορίζεται με τον κωδικό ΗΠΑ 3002 ενότητα 15 και είναι πραγματικά μια συνέχεια της εταιρείας Βιρτζινια/Virginia. Η εταιρεία Βιρτζίνια /Virginia εκδόθηκε από το βρετανικό στέμμα από την εταιρεία της πόλης του Λονδίνου/ City of London Corporation για οικισμούς της Βόρειας Αμερικής. Χρησιμοποιούν την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών ως πληρεξούσιο για κλοπή από εταιρικές κυβερνήσεις μέσω συμβάσεων ξένου φόρου, όπως το Βέλγιο Scheldt Dues. Στη συνέχεια ξεπλένουν και κρύβουν τον πλούτο σε ιδιωτικούς ελβετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς. 
 
Η πόλη της Ουάσιγκτον / Washington DC ιδρύθηκε ως δημοτική εταιρική πολιτεία και έδρα των Ηνωμένων Πολιτειών μέσω του οργανικού νόμου District of Columbia του 1871 με βάση τα χρέη που οφείλονται σε ξένες οντότητες όπως η εταιρεία Hudson Bay Company, η Ιρλανδική κυβέρνηση και το Βασίλειο του Βελγίου. Ο πρίγκιπας Λορεντζ του Βελγίου εργάζεται στην τράπεζα Gutzwiller στη Βασιλεία της Ελβετίας, ακριβώς δίπλα στην Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών και επιβλέπει τους ιδιωτικούς λογαριασμούς των βασιλικών και ευγενών οικογενειών.
 
Πόσο ελεύθερες είναι οι αγορές, αν είναι; 
 
Τι δείχνουν τα πρόσφατα γεγονότα στην Ουολ Στριτ, την Game Stop… ;
 
Το χρηματιστήριο είναι τελικά ένα παιχνίδι για τους πολύ πλούσιους ή για όλους;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. Αυτό που έγινε με την gamestop και συνεχίζει, δείχνει ότι αν ενωθούν οι μικροί μπορούν να καταφέρουν ακαριαία κτυπήματα στους καρχαρίες. Οι τελευταίοι ήθελαν να εξαφανίσουν την συγκεκριμένη εταιρεία – και ακόμη 4 άλλες μετοχές - σορτάρανε τα ρέστα τους γιαυτό και η μεθοδική συσπείρωση των μικρών επενδυτών, τους έκανε να χάσουν σχεδόν 100 δις, μέχρι την Παρασκευή.
    Ψάχνονται οι καρχαρίες και οι νέο-μπολσεβίκοι της DC, προσέτρεξαν προς βοήθεια τους. Απαγόρευσαν σε πλατφόρμες να μπορεί κάποιος να αγοράσει περισσότερες από 5 μετοχές, για αυτές τις συγκεκριμένες εταιρείες. Και επίσης προτείνεται να «ανακηρύξουν» ως τρομοκράτες αυτούς που είναι σε πλατφόρμες και «συνομιλούν» για το πώς θα οργανώσουν τις επόμενες κινήσεις τους.
    Το δίδαγμα είναι, ότι κάτι μπορεί να γίνει, αλλά το σύστημα έχει όλα τα όπλα στα χέρια του. Οι antifa είναι ακτιβιστές και οι blm προτείνονται για Νόμπελ ειρήνης… όμορφος κόσμος – ασύδοτος - κομμουνιστικά πλασμένος…
    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις