Εμπορία ανθρώπων με βιομηχανία 150 δισεκατομμυρίων δολαρίων. ηλικίας 11-14

Trafficking: Η σύγχρονη μορφή δουλείας - GRTimes.gr 

Στη μέση της θανατηφόρας πανδημίας κοροναϊού, μια σιωπηλή επιδημία μαίνεται - & nbsp; εμπορία ανθρώπων. Είναι μια παγκόσμια βιομηχανία

ύψους 150 δισεκατομμυρίων δολαρίων και το νοτιοανατολικό Ουισκόνσιν είναι ένας σημαντικός κόμβος. Ο Ιανουάριος είναι Μήνας ευαισθητοποίησης για την εμπορία ανθρώπων.

 Εν μέσω της θανατηφόρας πανδημίας κοροναϊού, μια σιωπηλή επιδημία μαίνεται - εμπορία ανθρώπων. Είναι μια παγκόσμια βιομηχανία 150 δισεκατομμυρίων δολαρίων και το νοτιοανατολικό Ουισκόνσιν είναι ένας σημαντικός κόμβος. Ο Ιανουάριος είναι Μήνας ευαισθητοποίησης για την εμπορία ανθρώπων .

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Μιλγουόκι Μίτσελ διαθέτει σήμανση που ζητά από το κοινό να "εντοπίσει τις πινακίδες και να σπάσει τις αλυσίδες", υπενθυμίζοντας ότι "η εμπορία ανθρώπων μπορεί να συμβεί οπουδήποτε."

"Έχουμε δει μια αύξηση στην εμπορία ανθρώπων, ειδικά στο διαδίκτυο", δήλωσε η Melissa Hoppmeyer.

Με τα παιδιά να ξοδεύουν περισσότερο χρόνο σε υπολογιστές και συσκευές, συμμετέχοντας στην εικονική μάθηση κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κοροναϊού, αυξάνονται οι ανησυχίες.



«Όταν εξετάζουμε τη σεξουαλική εμπορία ανηλίκων, το 76% των συναλλαγών για σεξ σε απευθείας σύνδεση με ανήλικα θηλυκά ξεκινά στο διαδίκτυο, οπότε αυτοί είναι παράγοντες που πρέπει να εξετάσουμε, ειδικά με τον εικονικό κόσμο που ζούμε όλοι τώρα λόγω πανδημία », είπε η Κάθριν Μάρς.

Οι Hoppmeyer και Marsh, εισαγγελείς σταδιοδρομίας, λένε ότι τα παιδιά ηλικίας 11-14 είναι ιδιαίτερα στρατολογημένα - ακόμη και αγόρια. 

"Οι κακοποιοι αναζητούν ανθρώπους που μπορούν να χειραγωγηθούν", δήλωσε ο Marsh. "Ψάχνουν για εκείνους που είναι πιο ευάλωτοι και είναι έξυπνοι. Ξέρουν πώς να τα αναγνωρίσουν σε μια αίθουσα συνομιλίας. Λέω στους γονείς, ότι το διαδικτυακό παιχνίδι είναι τεράστιο για τα αγόρια."



Οι Hoppmeyer και Marsh εκπαιδεύουν επίσης για την εργασία και την εκμετάλλευση.

"Είναι μια κοινή χρήση μιας εικόνας και τώρα, ο κακοποιός εκβιάζει το παιδί για πιο σεξουαλικό περιεχόμενο, ή βγαίνει και το γνωρίζει έξω από το σπίτι του", δήλωσε ο Marsh.

Με το  Εθνικό Κέντρο Παιδιών που Εξαφανίζονται και Εκμεταλλεύονται να βλέπουν αύξηση των συμβουλών, ο Hoppmeyer προτείνει στους γονείς να βοηθήσουν στη μείωση των πιθανών πιθανών κινδύνων.

"Έχοντας μια ανοιχτή και ειλικρινή συνομιλία με τα παιδιά σας - ότι μπορούν να έρθουν σε εσάς με τυχόν ζητήματα που προκύπτουν", είπε. "Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας επικοινωνούν απλώς με άτομα που πραγματικά γνωρίζουν."

Ο Marsh λέει ότι τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι περίπου 1 στα 6 παιδιά που τρέχουν στις ΗΠΑ καταλήγουν στη βιομηχανία σεξουαλικής διακίνησης, οπότε είναι σημαντικό να γνωρίζετε την αλήθεια, τις ανεξήγητες απουσίες ή την αποσυρθείσα συμπεριφορά. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ...Και ο άνθρωπος κατάντησε πραμάτεια..."
    Γιώργος Σεφέρης

    Μαρko

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις