O Τζόρτζ Σόρος έδωσε 400.000 λίρες με σκοπό να ξαναγίνει δημοψήφισμα

Αγγλία: O Τζόρτζ Σόρος έδωσε 400.000 λίρες με σκοπό να ξαναγίνει δημοψήφισμα


Ο Γνωστός δισεκατομμυριούχος Τζόρτζ Σόρος δώρισε 400.000 λίρες στην εκστρατεία που ξεκίνησε στην Αγγλία ώστε να ξαναγίνει δημοψήφισμα με στόχο
να ακυρωθεί το Brexit. Η εκστρατεία Best Of Britain θεωρεί ότι το Brexit είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχουν κάνει οι πολίτες. Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι δεν θεωρεί λανθασμένη την επιλογή του λαού και όπως δήλωσε πολλές φορές, η Αγγλία θα βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση το 2019 οριστικά.

Ο Τζόρτζ Σόρος προσπαθεί να δρομολογήσει το σχέδιο του, το οποίο όμως βρίσκει ισχυρές αντιστάσεις και όπως όλα δείχνουν, ο γνωστός διεθνιστής δεν θα πετύχει τον στόχο του αυτή την φορά. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι οι Άγγλοι γενικά μάλλον κάτι έχουν στο μυαλό τους και πήραν την απόφαση να “χαιρετήσουν” μία και καλή την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μήπως έρχεται η καταστροφή της ΕΕ;

Είναι βέβαιο ότι οι Άγγλοι ξέρουν κάτι που εμείς αγνοούμε!!

Σε κάθε περίπτωση όταν βλέπουμε ονόματα σαν και αυτά του Σόρος, αμέσως σκεφτόμαστε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο 87χρονος δισεκατομμυριούχος είχε κερδίσει 1 δισεκατομμύριο λίρες όταν το 1992 είχε προβλέψει σωστά ότι το βρετανικό νόμισμα θα βγει από τον Ευρωπαϊκό μηχανισμό συναλλαγματικών ισοτιμιών.

Ο Τζόρτζ Σόρος είναι ένας άνθρωπος ανάξιος εμπιστοσύνης καθώς πολλοί τον έχουν κατηγορήσει ότι χρηματοδοτεί τους Αντιφασίστες οι οποίοι τρομοκρατούν τους πολίτες όλου του πλανήτη όταν οι πολίτες δεν “κάθονται καλά” και δεν δέχονται την προπαγάνδα των παγκοσμιοποιητών.








ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις