Δικαίωσαν τον Μ. Θεοδωράκη: Η αντίδραση της Αριστεράς για τις επιθέσεις με γκαζάκια

Δικαίωσαν τον Μ. Θεοδωράκη: Η αντίδραση της Αριστεράς για τις επιθέσεις με γκαζάκια (ΒΙΝΤΕΟ)


Σε μία δήλωση που περνά στα ψιλά γράμματα, ο δημοσιογράφος και σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας «Αυγή» Δημήτρης Χρήστου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», ανέφερε, σε
σχέση με την επίθεση με γκαζάκια και στόχο την σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Δεν είναι απλά η σύζυγος του κ. Μητσοτάκη, είναι μια επιχειρηματίας, και κυρίως αυτό που ενόχλησε την κοινωνία, αν την ενόχλησε, που φαντάζομαι προκάλεσε αυτή την αντίδραση με τα γκαζάκια, που δεν ήταν σε κάποιο κατάστημα αλλά στα γραφεία της εταιρείας, που σημαίνει ότι δεν πάνε πελάτες εκεί για να πει κανείς ότι τρομοκρατούμε, είναι πως έχει δυο offshore εταιρείες σε φορολογικούς παραδείσους, αυτό σε περιόδους κρίσης…», προσθέτοντας πως «δεν είναι τρομοκρατική ενέργεια, πρόκειται για δύο γκαζάκια»!

Τι είναι λοιπόν τρομοκρατική ενέργεια σύμφωνα με την Αριστερά; Τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία;

Γιατί ο κύριος Χρήστου μίλησε στο α' πληθυντικό πρόσωπο; Υπάρχει κάποια σχέση με το περιστατικό;

Μήπως λαϊκά δικαστήρια θα αντικαταστήσουν την δικαιοσύνη; Δικαιώνουν τον Μίκη Θεοδωράκη που έκανε λόγο για αριστερόστροφο φασισμό;



Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε έκρηξη στην είσοδο της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη. Η επιχείρηση βρίσκεται στην οδό Τάκη 6 στου Ψυρρή. Παρά το γεγονός ότι έσπευσε η Πυροσβεστική, δεν χρειάστηκε να επέμβει, καθώς η φωτιά έσβησε πολύ γρήγορα.

Στη γειτονιά οι κάτοικοι άκουσαν κρότους και είδαν τη λάμψη από την έκρηξη, ενώ ακούστηκε -όπως είπε ένας κάτοικος- και ο θόρυβος μηχανής. Η έκρηξη σημειώθηκε στις 2:40 τα ξημερώματα και προκλήθηκαν μόνο μικρές υλικές ζημιές. Η Αστυνομία ελπίζει σε απαντήσεις από τις κάμερες ασφαλείας.

Δείτε το βίντεο από την στιγμή της έκρηξης στου Ψυρρή:










ΠΗΓΗ





































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις