Υποδιευθύντρια του MTV : «Καμιά συμπόνια στους δολοφονημένους του Λας Βέγκας - Ηταν ρεπουμπλικανοί»!

Υποδιευθύντρια του MTV : «Καμιά συμπόνια στους δολοφονημένους του Λας Βέγκας - Ηταν ρεπουμπλικανοί»! 


H Haley Geftman-Gold, υποδιευθύντρια στο MTV Networks, που ανήκει στον όμιλο του CBS, απολύθηκε όταν επιτέθηκε στα θύματα της επίθεσης του ισλαμιστή Αμερικανού επειδή οι
νεκροί ήταν οπαδοί της μουσικής country, προφανώς ρεπουμπλικάνοι και υποστηρικτές του δικαιώματος οπλοχρησίας. 

Το CBS σε ενημέρωσή του σήμερα το απόγευμα δήλωσε ότι το στέλεχος απολύθηκε.
"Αυτό το άτομο, που ήταν μαζί μας για περίπου ένα χρόνο, παραβίασε τα πρότυπα της εταιρείας μας και δεν είναι πλέον υπάλληλος του CBS. Οι απόψεις της που εκφράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι βαθιά απαράδεκτες σε όλους μας στοCBS. Οι καρδιές μας είναι στα θύματα του Λας Βέγκας και τις οικογένειές τους".



Παρόλο που η σελίδα της στο Facebook φαίνεται να έχει καταργηθεί και ο λογαριασμός της στο Twitter να είναι προστατευμένος, η Daily Caller ήταν η πρώτη που ανέφερε ότι ένας "ανώτερος νομικός σύμβουλος της CBS, η Hayley Geftman-Gold", χρησιμοποίησε το Facebook για να ενημερώσει αυτούς που την ακολουθούν ότι "ούτε καν συμπονά" για τους 59 δολοφονημένους και 500 επιπλέον νοσηλευόμενους μετά από την επίθεση στο Λας Βέγκας την Κυριακή το βράδυ.

Screen shots δείχνουν ότι η "αντιπρόεδρος, ανώτερη σύμβουλος,Strategic Transactions στο CBS" έγραψε μετά τη σφαγή: «Δεν νιώθω καν καμία συμπάθεια γιατί οι οπαδοί της country μουσικής συχνά είναι ρεπουμπλικάνοι οπαδοί της οπλοχρησίας».







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις