«Κύριε Λεμπιδάκη διαθέστε μέρος των χρημάτων που θα έπαιρναν οι απαγωγείς σε εξοπλισμό για αστυνομικούς»

 


Ποιος γνωστός κύριος της σόουμπιζ θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη που τον είχαν
απαγάγει εδώ και μήνες.
Έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ένα μήνυμα με τίτλο «Προσωπικό σημείωμα στο κ. Λεμπιδάκη» ο Νίκος Μαστοράκης.

«ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΟΝ κ. ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ

Αγαπητέ κ. Λεμπιδακη,
Πολύ χάρηκα σήμερα το πρωί, στην είδηση ότι βρεθήκατε, σώος, ταλαιπωρημένος μεν αλλά αβλαβής, μετά από την 6μηνη περιπέτεια της απαγωγής σας από (δυστυχώς) Κρητικά παλικάρια. Χάρηκα το ιδιο που η οικογένεια σας δεν πλήρωσε 10 εκατομμύρια, όπως είχε προσφερθεί. Οι άνθρωποι που σας έσωσαν, είναι χαμηλόμισθοι υπάλληλοι του διεφθαρμένου και εγκεφαλικά νεκρού Δημοσίου. Αστυνομικοί που αγοράζουν το αλεξίσφαιρο γιλέκο τους και επιχειρούν με σαπακια περιπολικά, βάζοντας βενζίνη από την τσέπη τους.
Θα ήταν μάλλον λογικό να συμπεράνω οτι απο εκείνα τα 10 εκατομμύρια που θα έπαιρναν οι απαγωγεις, ενα μέρος (ας πουμε το 1/3) θα το διαθέσετε για εξοπλισμό των αστυνομικών που απαξιούμε καθημερινά με τη λεξη “μπάτσος,” που τους αφηνουμε εκθετους σε καθημερινές Μολοτωφ και που όταν κανουν λάθος (επειδη λαθος πολιτικη ηγεσια εχουν) σπευδουμε να τους σταυρωσουμε.
Δωρίστε καμία ντουζίνα περιπολικά ολοκαίνουργια, αγοράστε στολές και υποδήματα, φτιάξτε και μια υποτροφία για αριστευοντες αστυφύλακες, ειδικά στην περιοχή σας και, αν ο νομός και οι κανονισμοί το επιτρέπουν, δώστε ένα γερό bonus στην ομάδα που επιχείρησε.
Έτσι περισσότερα νέα παιδιά, που παίζον τη ζωη τους κορώνα-γράμματα με μηδαμινή αναγνώριση και αναιμικη αμοιβή, θα σώσουν κι άλλους Λεμπιδακηδες απο τα νύχια επικίνδυνων εγκληματιών.



ΝΜ».









ΠΗΓΗ

















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις