Η φράση των «άθεων» που είπε την αλήθεια

Και όμως! Η φράση των «άθεων» που είπε την αλήθεια (Δείτε την φωτογραφία) 


Άθεοι, ή μάλλον καλύτερα θεομάχοι, στο Boca Raton της Φλόριντα των ΗΠΑ, σχεδιάζουν να αναγείρουν, αυτόν τον Δεκέμβριο, ένα προκλητικό μνημείο, περίπου δύο μέτρων, προκειμένου
να εκφράσουν, όπως λένε, την αντίθεσή τους στον Χριστιανισμό, με αφορμή την επέτειο της τίμησης της Γέννησης του Ιησού, το οποίο θα κρύβει μια αλήθεια.
Πρόκειται για μία πεντάλφα, η οποία θα έχει διάφορες λεζάντες, όπως «Στον Σατανα που πιστεύουμε» και «Μακάρι τα παιδιά να χαιρετήσουν τον Σατανά».
Οι αξιωματούχοι της πόλης αναφέρουν πως, παρά το γεγονός πως το Μνημείο είναι επιθετικό, η ομάδα των άθεων σατανιστών είναι ελεύθερη να το παρουσιάσει.
«Η κίνηση αυτή δεν ταιριάζει με τις ιδιαίτερες αξίες μου, αλλά ελεύθερη έκφραση σημαίνει πως οι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να εκφράζονται είτε αυτό αρέσει στην κυβέρνηση και στους υπόλοιπους πολίτες είτε όχι», ανέφερε ο Scott Singer, τοπικός αξιωματούχος.

 

 Το Μνημείο θα στηθεί από την Οργάνωση με το παραπλανητικό όνομα «Freedom From Religion».
Ο επικεφαλής της Οργάνωσης, Preston Smith, αναφέρει:

«Ο Σατανάς και ο Θεός είναι ξεκάθαρα φανταστικοί χαρακτήρες που στερούνται επιστημονικών επιχειρημάτων»!

Ο… καθηγητής βέβαια επικαλείται τις θεωρήσεις της «επίσημης επιστήμης», η οποία πριν λίγο καιρό αρνείτο πως υπάρχει νερό στον Άρη και προσφάτως ξεμπροστιάστηκε.
Ωστόσο, η επιγραφή των άθεων κρυφοσατανιστών κρύβει μια αλήθεια!
Τι λέει άραγε η φράση που αναγράφεται στο αμερικανικό δολάριο: «In God we trust – Στον θεό που εμπιστευόμαστε»!
Εκείνη την φράση παραφράζει η Οργάνωση και την μετατρέπει στο «In Satan we trust – Στον Σατανά που εμπιστευόμαστε»!
Ο «θεός» που επικαλούνται στο δολάριο, ο θεός που έλεγε στον Μπους να επιτεθεί στο Ιράκ, ο θεός που παροτρύνει την τοκογλυφία και το άκρατο κυνήγι του πλούτου, δεν μπορεί να είναι ο Χριστός.
Άρα χωρίς να το θέλουν οι θεομάχοι των ΗΠΑ, είπαν την αλήθεια, αποκαλύπτοντας τον πραγματικό θεό του «πλανήτη-φυλακή», από τον οποίο πρέπει να αποδράσουμε, προκειμένου να συναντήσουμε τον Χριστό, ο οποίος ήρθε εδώ και σταυρώθηκε, πράγμα που δείχνει πως εδώ δεν ήταν ο κόσμος Του!

Για όσους τα πιστεύουν αυτά!








ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις