Αμύνεται με όλα τα μέσα η Ρωσία: Δέχεται βομβαρδισμούς Haarp – Πλημμύρισε η Μόσχα και έχουμε ένα νεκρό και δεκάδες τραυματίες! ( αποκλειστικές φωτογραφίες)

 


Αλύπητα χτυπάει την Μόσχα πρωτοφανή «καιρική βόμβα» όπως ονομάζουν αυτήν την  καταιγίδα σύμφωνα με τον ρωσικό τύπο , έχοντας ως
αποτέλεσμα μέχρι  τώρα μία νεκρή γυναίκα και δεκάδες τραυματίες. Εάν  συνεχιστεί αυτή η καταστροφή όπως υπολογίζουν οι μετεωρολόγοι ,η πόλη θα υποστεί ζημιά ενώ κηρύχθηκε  σε » έκτακτη ανάγκη».  
















ΠΗΓΗ
Tεράστιες πιέσεις ασκούνται από την αμερικανική πλευρά προκειμένου να παύσει η δίωξη κατά του Αμερικανού πράκτορα της CIA Γ.Μπαζίλ (στον κύκλο στην φωτό αριστερά) και των συνεργών του για την κατασκοπεία που ασκούσε η υπηρεσία σε βάρος τις χώρας τουλάχιστον για επτά χρόνια 2003-2009 και για τον σχεδιασμό της δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Οι Αμερικανοί ενθαρρυμένοι από την ευνοϊκή κατάληξη της υπόθεσης των τριών στελεχών του ΤΑΙΠΕΔ, πολιτών χωρών των δανειστών που απηλλάγησαν από τις κατηγορίες περί απιστίας σε βάρος του δημοσίου με εξπρές-απόφαση του Αρείου Πάγου, τώρα ζητούν το ίδιο και για τους πράκτορές τους και απειλούν με παύση της στρατιωτικής βοήθειας προς την Ελλάδα, όπως απειλούσαν οι δανειστές με μπλοκάρισμα της δόσης!
Η δικογραφία επέστρεψε στο Πρωτοδικείο με απόφαση του Αρείου Πάγου, μετά από  οκτώ μήνες που αιωρούταν ανάμεσα στο Πρωτοδικείο και το Εφετείο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις