Αυτή η χώρα δυστυχώς δεν έχει καμία πιθανότητα να επιβιώσει

 


Ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ μετακόμισε στο Gay Pride 2017 καθώς έδωσαν το παρόν  ο πρώην υπουργός Νίκος Φίλης, ο Νίκος Καρανίκας, ο Ε.Τσακαλώτος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μόνο ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας έλειπε αλλά
αυτός έδωσε πρόσφατα συνέντευξη σε gay περιοδικό. Αυτή η χώρα δυστυχώς δεν έχει καμία πιθανότητα να επιβιώσει τα επόμενα χώρα στην παρακμή στην οποία βρίσκεται.
Αίσθηση προκάλεσε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης των τροπολογιών για τα προαπαιτούμενα η αναφορά του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο σημερινό Gay Pride ως παράδειγμα για την ανοιχτή και σύγχρονη Ελλάδα που οραματίζεται η Κυβέρνηση. 

 

«Δεν είναι όλα οικονομία, είναι εξίσου σημαντικό τι γίνεται στις φυλακές, τι γίνεται στα δικαιώματα. Για εμάς είναι εξίσου σημαντική η αυριανή συγκέντρωση του Gay Pride. Εμείς έχουμε κάτι να πούμε και μετά τα μνημόνια», συμπλήρωσε ο Τσακαλώτος. 
Ουρές κόσμου περιμένουν να βαφτούν με τα χρώματα του ουράνιου τόξου -σύμβολο της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας- με τη «ζωγραφική προσώπου» (face painting). Πιο δίπλα, άλλοι τυπώνουν πλακάτ, μπλουζάκια και τσάντες με φράσεις, όπως «Ούτε αγόρι, ούτε κορίτσι απλώς άνθρωπος», «Δεν είναι μια φάση», «Είμαι γκέι και σας καίει».









ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις