Θεμα χρονου να κλεισει η διωρυγα του Σουεζ.Θα προδώσει ο Ρ.Τ.Ερντογάν τον Β.Πούτιν;

Αποτέλεσμα εικόνας για η διωρυγα του Σουεζ 


Στην έναρξη της κρίσης με το Κατάρ, το CNN ανακοίνωσε ότι αξιωματούχοι των ΗΠΑ πιστεύουν ότι οι Ρώσοι χάκερ έχουν «φυτέψει»  ψευδή ιστορία ειδήσεων με σκοπό
να στοχοποιηθεί το Κατάρ να ανέβουν οι τιμές του πετρελαίου και να κερδίσει δισ  δολάρια η Ρωσία. Μάλιστα στη Ντόχα προσγειώθηκαν εκτάκτως πράκτορες του FBA και της MI6.
Όντως κατά την έναρξη των κυρώσεων που επέβαλαν ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΗΠΑ στη Ρωσία, οι χαμηλές τιμές πετρελαίου σε συνεργασία τότε με το Κατάρ, Σ.Αραβία κτλ αποτελούσαν προϋπόθεση για την διάλυση της ρωσικής οικονομίας και την καθυστέρηση ή αναβολή του μεγάλου ρωσικού προγράμματος επανεξοπλισμού.
Η Μόσχα επιτάχυνε μια κρίση με το Κατάρ; Είναι γεγονός ότι την βόλευε η εξέλιξη αυτή. Το Κατάρ ήδη της πρόσφερε δισ για να έχει την πλήρη υποστήριξη της.
Οχι μόνο σε ότι αφορά το Κατάρ αλλά και για την Τουρκία την ίδια… O Ρ.Τ.Ερντογάν διαλέγει συμμαχίες και πλέον όλα τα ζητήματα είναι ανοιχτά και πάνω στο τραπέζι. Κούρδοι, αγωγοί πετρελαίου,, Κυπριακή ΑΟΖ, Κατάρ που είναι ο χρηματοδότης του.
Θα διαπράξει την προδοσία ο Ερντογάν για την οποία λέγεται; Θα πάρει ανταλλάγματα για το Κουρδικό κράτος από ΗΠΑ για το Αιγαίο και την Κυπριακή ΑΟΖ ώστε να παρατήσει τη Μόσχα; Xτες Ρώσοι βρέθηκαν πάνω στο Barbaros, τι θα κάνουν οι ΗΠΑ αν το χοντρύνουν περαιτέρω οι Τούρκοι; Θα δώσουν ανταλλάγματα για να κάνουν «κωλοτούμπα» ή θα τους βγάλουν εκτός ΝΑΤΟ;


«Eνας πολύ μεγάλος πόλεμος στη Μ.Ανατολή να αρχίσει από ένα μικρό κράτος. Ετσι έπρεπε να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα».








ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις