Η Χημική Ιατρική στην Υπηρεσία της Νεας Ταξης Πραγματων

Η Χημική Ιατρική στην Υπηρεσία της Λευκής Αδελφότητας 

 

Στην σημερινή εποχή, όταν μιλάμε για Ιατρικές Επιστήμες, είτε σε Κλινικό, είτε σε Ερευνητικό επίπεδο, ο νους μας αυθόρμητα πηγαίνει σε χημικά σκευάσματα, σιρόπια και εμβόλια.

Διότι στο μυαλό του καθενός και της καθεμίας, έχει καθιερωθεί η εικόνα
της ιατρικής επιστήμης, ως κλάδου που βασίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου σε χημικές ουσίες, χωρίς να χωρά αμφισβήτηση για το αν θα μπορούσε να βασίζεται σε άλλες μεθόδους, μη χημικές.
Ποιοι φρόντισαν όμως για την καθιέρωση των χημικών ουσιών σαν βάση για την φαρμακοτεχνική (-τεχνολογική) μορφή όλων των φαρμάκων και για ποιο σκοπό ; Είναι οι χημικές αυτές ουσίες των φαρμάκων τόσο χρήσιμες για την αντιμετώπιση των ίδιων των ασθενειών και τόσο αβλαβείς για τον ανθρώπινο οργανισμό, όπως διατείνονται οι πολυεθνικές εταιρείες των φαρμάκων και πολλοί Γιατροί ανά τον κόσμο ;
Γεννιόμαστε σε ένα κόσμο στον οποίο μας μαθαίνουν μεταξύ των άλλων, ότι είναι δεδομένο πως κυρίαρχο ρόλο στην διατήρηση της υγείας μας, στην ανάκτηση της μετά από ασθένεια, αλλά και στην αύξηση του προσδόκιμου ζωής, παίζουν τα χημικά φάρμακα και πως κάθε άλλη εναλλακτική μορφή ιατρικής είναι αμφιλεγόμενη αν όχι εντελώς ανώφελη για την υγεία.
Στην πραγματικότητα όμως η χημική ιατρική δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα από τα όπλα στη φαρέτρα της Νεας Ταξης Πραγματων, η οποία χρησιμοποιώντας τα χημικά φάρμακα και τις ιονίζουσες, κατά περίπτωση, ακτινοβολίες (ακτινογραφίες, σπινθηρογραφήματα κλπ) έχει σαν σκοπό την απομύζηση των χρημάτων των ανθρώπων από τα πολυδάπανα ιατρικά προγράμματα, την καταστροφή της υγείας τους και εν τέλει τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, εξ αιτίας την εξασθένισης του ανοσοποιητικού συστήματος από τα χημικά φάρμακα. Τα τελευταία 100 χρόνια περίπου, η Νεα Ταξη Πραγματων έχει εισάγει και έχει επιβάλει τη χημική ιατρική στον πλανήτη, διώκοντας οποιαδήποτε άλλη μορφή Ιατρικής θα μπορούσε να υποσκελίσει τη χημική Ιατρική με την οποία μολύνει τα σώματα των ανθρώπων, με άγνωστες στους περισσότερους χημικές ουσίες.

Πως ξεκίνησε όμως η καθιέρωση της χημικής Ιατρικής στον πλανήτη ;

Τα πράγματα έχουν ως εξής : Το 1913 μ.χ. η Νεα Ταξη Πραγματων που κυβερνούσε , και συνεχίζει να κυβερνάει, τον πλανήτη χρησιμοποίησε ένα τέχνασμα , τη φιλανθρωπία, χρησιμοποιώντας τα υπερκέρδη που είχαν από τις πολυεθνικές του πετρελαίου δημιούργησαν σειρά φιλανθρωπικών ιδρυμάτων. Τα ιδρύματα αυτά, τα οποία ήταν βιτρίνα της Νεας Ταξης Πραγματων, χρησιμοποιήθηκαν για να καταληφθεί ο τομέας της υγειονομικής περίθαλψης στις ΗΠΑ ως εξής:
Οι δωρεές των φιλανθρωπικών αυτών ιδρυμάτων πήγαιναν μόνο σε Ιατρικές σχολές και νοσοκομεία που προωθούσαν τα κατοχυρωμένα με διπλώματα ευρεσιτεχνίας βιομηχανικά χημικά φάρμακα, τα οποία αναπτύχθηκαν από μία νέα ομάδα επιχειρήσεων, εκείνη την εποχή, οι οποίες κατασκεύαζαν τα πατενταρισμένα χημικά συνθετικά φάρμακα. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν η Ιατρική του 20ου αιώνα, που δεν βασίζεται τόσο σε τεχνικές γιατρών, αλλά στα φάρμακα που αυτοί χορηγούσαν και χορηγούν. Τα φάρμακα με τη σειρά τους βασίζονται σε συγκεκριμένες χημικές ουσίες, με κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Οι χημικές ουσίες από τις οποίες αποτελούνται τα φάρμακα συνδυάζονται διαρκώς, ώστε να δίνουν νέα φάρμακα, με τον τρόπο αυτό έχει γεμίσει το σώμα του σύγχρονου ανθρώπου με χημικά, των οποίων την αντίδραση αγνοούμε στις περιπτώσεις για παράδειγμα που ένα σώμα γεμάτο με αυτά τα χημικά λούζεται με κύματα ηλεκτρομαγνητικής και όχι μόνο ακτινοβολίας.
Μας λένε οι ειδικοί των φαρμάκων ότι για να εξεταστεί η βλαπτικότητα που προκαλεί στον οργανισμό ένα χημικό σκεύασμα, απαιτούνται μελέτες και έρευνες τουλάχιστον μιας εικοσαετίας. Κανένα χημικό σκεύασμα όμως, δεν παραμένει για τόσο χρονικό διάστημα στην αγορά, με τον διαρκή ανασυνδυασμό των χημικών ουσιών και των πρωτεϊνών δημιουργούνται διαρκώς νέα σύμπλοκα (όπως λέμε στην Ιατρική) χημικών ουσιών τα οποία θα παραμείνουν στην αγορά τόσο (λιγότερο από 20 έτη όπως είπαμε παραπάνω) ώστε να μην είναι δυνατόν η διερεύνηση του κατά πόσο είναι βλαπτικές στον οργανισμό και φυσικά καμία εταιρεία ή οργανισμός δεν θα καθίσει να ασχοληθεί, ξοδεύοντας χρήμα, χρόνο και ενεργητικότητα για να διερευνήσει τις μακροχρόνιες συνέπειες ενός χημικού σκευάσματος, το οποίο έχει αποσυρθεί από την αγορά, ούτε φυσικά θα επιτρέψει η Νεα Ταξη Πραγματων να διενεργηθούν και να δημοσιευθούν αρνητικές μελέτες, για σκευάσματα τα οποία έχουν αποσυρθεί ή βρίσκονται σε κυκλοφορία στην αγορά.
Εκτός της άγνοιας που έχουμε για το τι προκαλούν στον οργανισμό μας σε μακροχρόνια βάση οι χημικές ουσίες αυτών των σκευασμάτων αγνοούμε και το γεγονός ότι κανένα χημικό φάρμακο δεν ξεριζώνει το αίτιο που προκαλεί τις νόσους, αλλά καταπολεμά απλά τα συμπτώματα της όποιας νόσου. Μας λένε ότι κατά την ανάπτυξη ενός καινούργιου φαρμάκου διενεργούνται, σε ένα από τα στάδια, οι λεγόμενες μελέτες PoC (Proof-of-Concept) κατά τις οποίες το φάρμακο χορηγείται σε μικρό αριθμό ασθενών, περίπου 5 με 15 ασθενείς, για να κατανοηθεί ο μηχανισμός δράσης του και να σχηματισθεί μία πρώτη αντίληψη του τρόπου, με τον οποίο το φάρμακο τροποποιεί τη νόσο. Αυτό όμως που δεν αποκαλύπτει κανένας, είναι ότι όλα αυτά τα φάρμακα αναπτύσσονται για την καταπολέμηση των συμπτωμάτων των ασθενειών και όχι για να ξεριζωθεί το αίτιο που τις προκαλεί, ενώ φυσικά επικρατεί η απόλυτη άγνοια στις περισσότερες περιπτώσεις για τις μακροχρόνιες συνέπειες των χημικών στον οργανισμό.

Επιστρέφοντας στο 1913, τότε που η Νεα Ταξη Πραγματων άρχισε την προώθηση της χημικής Ιατρικής, τότε ανακαλύφθηκε και ο μεγάλος αντίπαλος της χημικής Ιατρικής που ήταν οι βιταμίνες. Σύντομα έγινε σαφές ότι αυτά τα φυσικά μόρια, οι βιταμίνες, ήταν ευεργετικές για τον ανθρώπινο οργανισμό και ήταν σε θέση να αποτρέψουν πολλές από τις χρόνιες ασθένειες, ως εκ τούτου μπήκαν στο στόχαστρο των φαρμακοβιομηχανιών που προωθούσαν τα χημικά φάρμακα, διότι οι βιταμίνες και άλλα ιχνοστοιχεία που προωθούνταν ως δημόσια προγράμματα υγείας, θα απαγόρευαν την ανάπτυξη επιχειρήσεων με επενδύσεις βασισμένες στα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φάρμακα. Έτσι οι βιταμίνες διώχθηκαν και έφτασαν στη σημερινή εποχή να συγκαταλέγονται από το κατεστημένο της Νεας Ταξης Πραγματων στην ίδια κατηγορία με τα ναρκωτικά.
Το έτερο μεγάλο όπλο του σημερινού, απόλυτα ελεγχόμενου από την Λευκή Αδελφότητα, Ιατρικού κατεστημένου είναι τα εμβόλια. Οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί που ξεκινούν από τη βρεφική ηλικία ακόμη, έχουν σαν σκοπό να εισάγουν στον οργανισμό μας ουσίες βλαπτικές, όπως ο υδράργυρος που έχει βρεθεί σε πολλά εμβόλια σύμφωνα με πολλές καταγγελίες και γιατρών που έχουν γίνει, αλλά και ουσίες που έχουν σαν σκοπό την καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού, ώστε να προσβάλλεται εύκολα ο οργανισμός ακόμα και από απλές ιώσεις.

Η σύγχρονη λοιπόν ιατρική που βασίζεται στα χημικά φάρμακα, είναι η λεγόμενη Αλλοπαθητική ιατρική και οι γιατροί που την εξασκούν χρησιμοποιώντας τα χημικά σκευάσματα ονομάζονται Αλλοπαθητικοί ιατροί.

Η Αλλοπαθητική ιατρική είναι ουσιαστικά η ιατρική που ασχολείται με την καταπολέμηση των συμπτωμάτων των ασθενειών και όχι με την αντιμετώπιση του αιτίου τους, κάτι που αποκρύπτεται από το επίσημο κατεστημένο. Τα θρεπτικά συστατικά, τα βότανα και η φυσιοθεραπεία είναι πολύ πιο αποτελεσματικά από την αλλοπαθητική ιατρική, αλλά το γεγονός ότι χρησιμοποιούνται μόνο αλλοπαθητικά φάρμακα, είναι απόδειξη ότι πρόκειται ουσιαστικά για ένα ιατρικό μονοπώλιο. Έτσι οι εναλλακτικές μορφές ιατρικής που βασίζονται στις φυσικές ουσίες τα βότανα και τις βιταμίνες τείνουν να απαγορευθούν από τον CODEX ALIMENTARIUS, τον λεγόμενο διατροφικό κώδικα που έχει εισαχθεί μέσω του ΟΗΕ και επιβάλει τη σταδιακή απαγόρευση της χρήσης βοτάνων, αλλά και βιταμινών. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν, αλλά σήμερα υφίσταται και δρα στις πλάτες τους ένα γιγαντιαίο κύκλωμα από καρτέλ φαρμάκων, ιατρικών εξετάσεων και εγχειρήσεων που θα έβαζε για παράδειγμα τον οποιοδήποτε να κάνει μία πολυδάπανη εγχείρηση ακόμη και χωρίς λόγο, έτσι όλοι είναι δεμένοι και βιολογικά, αλλά και οικονομικά, στο άρμα της αλλοπαθητικής ιατρικής.
Όλη αυτή η βιομηχανία φαρμάκων που εξυπηρετεί την αλλοπαθητική ιατρική "τρέφεται" από τις ασθένειες τις οποίες καταπολεμά, έστω και συμπτωματικά (εστιάζοντας στα συμπτώματα και όχι στο αίτιο). Για να συνεχιστεί λοιπόν η ύπαρξη αυτών των πολυεθνικών εταιριών των χημικών φαρμάκων, οι εταιρείες αυτές έχουν ωθηθεί στο να δημιουργούν σε μυστικά εργαστήρια, συνεχώς νέους ιούς (με ανασυνδυασμό του DNA τους κλπ) και βακτήρια, ώστε συνεχώς νέα, πιο επιβλαβή και πιο ακριβά φάρμακα να παράγονται, ώστε να συνεχιστεί η οικονομική αφαίμαξη των ανθρώπων, αλλά και η βιολογική καταστροφή των οργανισμών τους από τις χημικές ουσίες.


- Προανακριτική εξέταση του Δρ. Wakefield ενώπιον του Γενικού Ιατρικού Συμβουλίου, 2007:

Όλοι μας γνωρίζουμε ακριβώς τι έχει συμβεί εδώ: τρεις γιατροί έχουν χαρακτηριστεί ως αποδιοπομπαίοι τράγοι. Και για ποιόν λόγο ; Επειδή είχαν την τόλμη να ακούσουν τους γονείς, οι οποίοι έλεγαν ότι τα παιδιά τους είχαν παρουσιάσει άσχημα συμπτώματα μετά από κάποιον εμβολιασμό. Επειδή διερεύνησαν το θέμα προσεκτικά και εξέτασαν εκείνα τα παιδιά και διέγνωσαν θεραπεύσιμη εντερική νόσο. Επειδή δημοσίευσαν τα ευρήματά τους σε επιστημονική εφημερίδα και είχαν την απερισκεψία να προτείνουν ότι απαιτούνταν περαιτέρω διερεύνηση του θέματος. Αυτή όλη η επίμονη ανάκριση εναντίον των Τριών Ανωτέρων Ελευθέρων αποτελεί μία ξεκάθαρη διαταγή και μία διαταγή, η οποία θα πρέπει να προκαλέσει ρίγη στην καρδιά κάθε γονιού και κάθε επαγγελματία σε όλον τον κόσμο. Το μήνυμα που αποστέλλεται είναι τρομακτικά ξεκάθαρο: εάν τολμήσει κανείς να μιλήσει ανοιχτά εναντίον κάποιου φαρμακευτικού προϊόντος, θα τον κυνηγήσουμε και θα τον σταματήσουμε. Η έρευνα αυτή έχει σκοπό να διαβεβαιώσει ότι η γενιά αυτή και οι μελλοντικές γενιές των ιατρών και των επιστημόνων παραμένουν σταθεροί στην κομματική γραμμή, έχοντας επίγνωση ποιος εγγυάται τις επιστημονικές εγκαταστάσεις τους, ποιος παρέχει επιχορηγήσεις και επιδοτήσεις για την έρευνα.

- O Δρ. Tukuitonga ισχυρίστηκε ότι γενικοί πρακτικοί και νοσοκομειακοί παιδίατροι, του είχαν πει ότι κάποιες μαίες ήταν αντίθετες προς την ανοσοποίηση (εμβολιασμό) και μοίραζαν φυλλάδια προειδοποιώντας για τους κινδύνους. Εάν σε κάποιο παιδί προκληθεί ζημιά από κάποια νόσο, η οποία θα μπορούσε να έχει εμποδιστεί από εμβολιασμό, η οποία θα μπορούσε να είχε εμποδιστεί από εμβολιασμό, αυτός που θα παρείχε τον εμβολιασμό θα ήταν υπεύθυνος για την ζημία αυτή. Εκείνος ο γιατρός, που τολμά να αμφισβητήσει τη σοφία αυτής της εξαιρετικής ιατρικής προόδου (του εμβολιασμού), είναι ένας γενναίος ή ένας τρελός γιατρός. Κάθε γιατρός που τολμάει να ισχυριστεί ότι θα μπορούσε ίσως, να υπάρχει μία σκοτεινή πλευρά σ' αυτό το εξαίσιο θαύμα, διαπομπεύεται από τον ιατρικό μηχανισμό και υπόκειται σε απειλές και γελοιοποίηση.

- O Δρ. Tukuitonga ισχυρίστηκε ότι γενικοί πρακτικοί και νοσοκομειακοί παιδίατροι, του είχαν πει ότι κάποιες μαίες ήταν αντίθετες προς την ανοσοποίηση (εμβολιασμό) και μοίραζαν φυλλάδια προειδοποιώντας για τους κινδύνους. Εάν σε κάποιο παιδί προκληθεί ζημιά από κάποια νόσο, η οποία θα μπορούσε να έχει εμποδιστεί από εμβολιασμό, η οποία θα μπορούσε να είχε εμποδιστεί από εμβολιασμό, αυτός που θα παρείχε τον εμβολιασμό θα ήταν υπεύθυνος για την ζημία αυτή. Εκείνος ο γιατρός, που τολμά να αμφισβητήσει τη σοφία αυτής της εξαιρετικής ιατρικής προόδου (του εμβολιασμού), είναι ένας γενναίος ή ένας τρελός γιατρός. Κάθε γιατρός που τολμάει να ισχυριστεί ότι θα μπορούσε ίσως, να υπάρχει μία σκοτεινή πλευρά σ' αυτό το εξαίσιο θαύμα, διαπομπεύεται από τον ιατρικό μηχανισμό και υπόκειται σε απειλές και γελοιοποίηση.

Η Νεα Ταξη Πραγματων προκειμένου να προωθήσει τα βλαπτικά εμβόλια, πολλές φορές καταφεύγει σε προπαγάνδα κατατρομοκράτησης του παγκόσμιου πληθυσμού, όπως στην περίπτωση της νόσου των πουλερικών, για την οποία τα απόλυτα ελεγχόμενα ΜΜΕ διέδιδαν ψευδώς πριν μερικά χρόνια, ότι η νόσος θα αφανίσει έως και 70.000.000 ανθρώπους σε όλη τη μεσόγειο, κάτι το οποίο φυσικά δεν έγινε, έγιναν όμως οι εκατοντάδες χιλιάδες εμβολιασμοί άγνωστης σύστασης σε ανθρώπους που έπεσαν στην παγίδα αυτής της άθλιας προπαγάνδας, που σκοπό είχε να τεστάρει τις αντιδράσεις και την υπακοή του κόσμου στο κατεστημένο-βιτρίνα της Νεας Ταξης Πραγματων που είναι στη συγκεκριμένη περίπτωση, η ιατρική επιστήμη και τα ΜΜΕ.

- Ένας γιατρός στις ΗΠΑ, ο οποίος βοηθούσε γονείς, που είχαν προβλήματα με το τριπλό εμβόλιο (MMR) και συνταγογραφούσε εναλλακτικές ενέσεις για τα παιδιά τους, πήρε εντολή να παρουσιαστεί ενώπιον του Γενικού Ιατρικού Συμβουλίου και επρόκειτο να καθαιρεθεί από την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος. Αυτή είναι και η απειλή που έχει στηθεί από την ελίτ. Βάζει του ανθρώπους που κυνηγάνε το χρήμα, να κάνουν την βρώμικη δουλειά, όπως συνηθίζεται να λέμε.

- Το αποτέλεσμα των προσπαθειών κάποιου Δρ. Cantekin για να προειδοποιήσει για κάποιο εμβόλιο, ήταν να του σβήσουν τις κασέτες του, να του πάρουν όλον τον εξοπλισμό του σπιτιού, να τον απολύσουν από διευθυντή της ωτορινολαρυγγολογικής κλινικής και να του απαγορευθεί απ' τον πρόεδρο η δημοσίευση του καταγγελτικού του εγγράφου. Επειδή η θητεία του στη Σχολή Ιατρικής ήταν ορισμένης διάρκειας δεν μπορούσαν να τον απολύσουν, αλλά τον απομάκρυναν απ' όλες τις πηγές, που του ήταν απαραίτητες για την διεξαγωγή της έρευνας.

- Στη Γιούτα ο ιατρικός σύλλογος πήγε τον Δρ. Κρίστοφερ στα δικαστήρια, όπου του είπαν, ιδιαιτέρως, ότι θεράπευε τους ανθρώπους πολύ γρήγορα και έτσι αυτοί έχαναν δουλειά. Ξόδεψε την ζωή του μπαινοβγαίνοντας στα δικαστήρια και στις φυλακές. Συνελήφθη μετά από μία του διάλεξη, επειδή έδινε βότανα για να μαλακώσει τον πόνο μίας γυναίκας στα τελικά στάδια του καρκίνου. Συνήθως οι ένορκοι τον αθώωναν, παρά τις αντίθετες οδηγίες του δικαστή. Τελικά, το 1969 δεν ήταν τόσο τυχερός και καταδικάστηκε, επειδή η συνταγογράφηση (εισήγηση βοτάνων) χωρίς άδεια είναι κακούργημα. Στερήθηκε της υπηκοότητας και του δικαιώματος ψήφου του.

- O Δρ. Shulze ήθελε να θεραπεύει τους αθεράπευτους, όμως έπρεπε να δρα υπογείως, ώστε να μην τον συλλάβουν. Διατηρούσε κρυφά μία κλινική για 20 χρόνια, αλλά έκανε το λάθος να μιλήσει δημοσίως γι' αυτό. Μέσα σε λίγες εβδομάδες βρισκόταν στη φυλακή. Μεταξύ των άλλων δήλωσε : Η ιατρική, στη χώρα μας, διεξάγει μια σταυροφορία τα τελευταία εκατό χρόνια, ώστε να εξαλείψει κάθε άλλο είδος ιατρικής. Ένα από τα πράγματα που έκαναν, και ήταν το μοναδικό, ήταν ότι άσκησαν πιέσεις ώστε μόνον αυτοί να μπορούν νόμιμα να χρησιμοποιούν ορισμένες λέξεις. Σήμερα στις ΗΠΑ, μόνο ένας γιατρός μπορεί να διαγνώσει μία ασθένεια, να συνταγογραφήσει και να θεραπεύσει. Κανείς άλλος δεν επιτρέπεται να αναφέρει τις λέξεις διάγνωση, συνταγογράφηση και θεραπεία. Αυτό σημαίνει, ότι κανείς άλλος δεν μπορεί θεραπεύσει, παρά ένας γιατρός. Δεν μπορώ να πω ότι "Το κρεόζωτο αποτελεί θεραπεία για τους όγκους". Δεν μπορώ να πω ότι "το σκόρδο αποτελεί θεραπεία για την χοληστερόλη ή την υψηλή πίεση". Εκείνοι κάνουν τους νόμους. Κι αυτό με κάνει να δείχνω χαζός, ανίκανος, και κάνει τα βότανα να δείχνουν ασθενή και αδύναμα. Δεν μπορώ, ως βοτανολόγος να πω ότι ένα βότανο θεραπεύει, αν και πολλά από τα συνταγογραφούμενα φάρμακα φτιάχνονται από βότανα. Αυτή είναι η τακτική της οργανωμένης ιατρικής, ώστε να εξαλείψει τις αντίθετες απόψεις, κάνοντάς τες να δείχνουν ανόητες και ανίκανες... έχουν τις λέξεις.. ελέγχουν τα πάντα. Μπορούν να βγουν και να πουν : "Ναι, αν πάρεις αυτό το φάρμακο, θα θεραπευτείς. Όμως έχουν δικηγόρους και την υποστήριξη της κυβέρνησης. Αν πω το ίδιο, θα πάω φυλακή. Και δεν είναι επειδή τα βότανα δεν κάνουν δουλειά και τα φάρμακα είναι καλύτερα, είναι επειδή εκείνοι έχουν περισσότερα χρήματα, ασκούν πιέσεις και περνούν νόμους που ευνοούν τους ίδιους. Για τον λόγο αυτό, οι άνθρωποι νομίζουν ότι τα βότανα δεν θεραπεύουν.

Βλέπουμε λοιπόν, από τις μαρτυρίες πολλών γιατρών, ότι στον πλανήτη υπάρχει ένα οργανωμένο κύκλωμα πολυεθνικών των φαρμάκων και γιατρών, συλλόγων και οργανώσεων, που προωθεί τα χημικά φάρμακα και διώκει, με πρόστιμα, κατασχέσεις και φυλακίσεις, γιατρούς οι οποίοι εργάζονται πάνω σε εναλλακτικές θεραπείες, οι οποίες δεν ενέχουν τίποτα το χημικό σαν βάση.

Ζούμε σε ένα πλανήτη όπου οι παλιές φυσικές τεχνικές θεραπείας που χρησιμοποιούσαν οι άνθρωποι μέχρι και 100 χρόνια πριν, έχουν εξαφανιστεί και έχουν αντικατασταθεί πλήρως από τα χημικά φάρμακα της Αλλοπαθητικής ιατρικής, τα οποία έχουν προωθηθεί στο έπακρο από την Νεα Ταξη Πραγματων, σαν μέσο καταστροφής, σε μακροχρόνια βάση, του οργανισμού των ανθρώπων, παρά την φαινομενική ευεργετική δράση τους μια και ανακουφίζουν από τα συμπτώματα των ασθενειών, χωρίς όμως να εξαλείφουν το αίτιο της νόσου. Η συσσώρευση όλων αυτών των χημικών στον οργανισμό των ανθρώπων, έχει σκοπό να τους μετατρέψει σε υπάκουα ζόμπι χωρίς καθαρό νου, ενώ μέσω των εμβολίων, η Νεα Ταξη Πραγματων που ελέγχεται απόλυτα από τον Γιαλνταμπαοθ η Σαμαελ η απλα Σατανα, έχει σκοπό να δώσει μια μέρα μαζικά το γονίδιο της στείρωσης, ώστε όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη να στειρωθούν και να πεθάνουν ανήμποροι χωρίς να μπορέσουν να δώσουν απογόνους με αποτέλεσμα τον τελειωτικό θάνατο όλων των ανθρώπων.

Αυτά είναι τα δικά τους σχέδια, θέλουν δεν θέλουν όμως, αυτό που θα επικρατήσει είναι το σχέδιο Αλλου.....!!!








ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις