ΕΝΑΣ "ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ" ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για O ΑΣΑΝΤ ΒΟΛΤΑ


Στο παρακατω βιντεο που θα δειτε θελω να σκεφτειτε ποσοι απο τους νεοταξιτες ηγετες της πολιτισμενης και δημοκρατικης Δυσης θα μπορουσαν
να πραξουν αναλογα και μαλιστα σε περιοδο πολεμου.

Ενας "φασιστας και δικτατορας" προεδρος καταφερνει να κυκλοφορει αναμεσα στους πολιτες της χωρας που "καταδυναστευει".

Ενας "δικτατορας" που πρωτος εφερε το ιντερνετ στη χωρα.

Ενας "δικτατορας" που πρωτος εφερε το χρηματιστηριο στην οικονομια της χωρας.

Ενας "δικτατορας" που καταφερε την ανεξιθρησκεια σε μια χωρα πολλων δογματων και το σημαντικοτερο να ζουν αρμονικα μεταξυ τους.

Ενας "δικτατορας" που με το που ανελαβε εδωσε αμνηστια σε ολους τους πολιτικους κρατουμενους της χωρας.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΣΑΝΤ

Ενας "δικτατορας" που στα δυσκολα δεν αρπαξε αεροπλανο και λεφτα ωστε να κανει διακοπες την υπολλοιπη ζωη του και να αποδεχτει τον συμβιβασμο που του εταζαν οι "πολιτισμενοι".
Προτιμησε να μεινει και να πολεμησει για την πατριδα του,τον λαο του και την τιμη του.Δεν συμβιβαστηκε ουτε με υποταγη αλλα ουτε και με μνημονια.Ετσι διαφερουν οι μεγαλοι ηγετες απο τους μεγαλους κλοουν.

Αυτον τον φασιστα ηθελε να "ριξει" η πολιτισμενη Δυση.

Αυτον το φασιστα εκτιμησε το 80% του λαου της Συριας και το συνολο του στρατου κι εμεινε πλαι του.

Δειτε και διαδωστε εναν "δικτατορα φασιστα" σε ενα σπανιο βιντεο



Φυσικα να μην ξεχναμε την εξυπνη στρατιωτικη στρατηγικη του.Οταν τον εψαχναν να τον καθαρισουν ολες οι μυστικες υπηρεσιες της Δυσης εκεινος ηταν στο Κρεμλινο κι εκανε την κινηση ματ με τον Πουτιν.

 Αποτέλεσμα εικόνας για O ΑΣΑΝΤ πουτιν

Ταζοντας του την βαση της ταρτους εδινε πατημα στην Ρωσια στην Μεσογειο.Σε ανταλλαγμα πηρε την προστασια της μεγαλυτερης πυρηνικης υπερδυναμης του κοσμου.

Επισης μην ξεχναμε πως ο πατερας του HAFEZ AL ASSAD ειχε δηλωσει,στην συναντηση που ειχε με τον Ανδρεα Παπανδρεου,στην σοβαρη κριση του 87 με την Τουρκια πως «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!
 Αποτέλεσμα εικόνας για O ΑΣΑΝΤ με παπανδρεου

Λεφτα μπορει να μην εχουμε να τους δωσουμε.Μπορουμε ομως να τους δωσουμε λιγη απο την αξιοπρεπεια μας...οση μας εχει απομεινει τελος παντων.Μιλαω μονο για τους Συριους και οχι για τους υπολλοιπους λαθρεποικους

Ξερετε ποιο ειναι το ανταλλαγμα που δωσαμε....

Οκτώβρης 2015… η Ελλάδα –και της αριστεράς του A. Τσίπρα– συμπαραστέκεται στη φίλη και σύμμαχο Τουρκία εναντίον της Συρίας!
Έχει διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις με τη Συρία, με απέλαση της πρέσβειρας από την Ελλάδα ως ανεπιθύμητη, έως ότου “εκδημοκρατιστεί” και φύγει “ο αιμοσταγής δικτάτορας Άσαντ”… και έχει επιβάλλει εμπάργκο εναντίον της Συρίας.

Οι λαοι μπορει να ξεχνουν η ιστορια ποτε...!!!


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ




SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr 










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις