Τι απάντησε ο Πούτιν στο αν θα έκανε ντουζ με ομοφυλόφιλο

Τι απάντησε ο Πούτιν στο αν θα έκανε ντουζ με ομοφυλόφιλο 

 

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε στον Ολιβερ Στόουν

ότι γυμνάζεται καθημερινά και πως δεν έχει πάρει ούτε μία ημέρα... ρεπό ως πρόεδρος, επειδή
είναι άνδρας και όχι γυναίκα. Επίσης αναφέρθηκε στο τι θα έκανε αν έπρεπε να κάνει μπάνιο μόνος του, σε αποδυτήρια, με έναν ομοφυλόφιλο.
«Δεν είμαι γυναίκα, οπότε δεν έχω κακές ημέρες», είπε ο Ρώσος πρόεδρος στον σκηνοθέτη, σε επεισόδιο του ντοκιμαντέρ σε τέσσερα μέρη, με τίτλο «The Putin Interviews». «Δεν προσπαθώ να προσβάλω κάποιον. Είναι απλά η φύση των πραγμάτων. Υπάρχουν συγκεκριμένοι κύκλοι της φύσης», συμπλήρωσε ο Πούτιν, ξεναγώντας τον Στόουν στο Κρεμλίνο.
Ο σκηνοθέτης είχε αρκετές συναντήσεις με τον Πούτιν, από τον Ιούλιο του 2015 έως τον Φεβρουάριο του 2017. Το Bloomberg είδε τα επεισόδια που θα προβληθούν στις 12-15 Ιουνίου και δημοσίευσε κάποια από τα αποσπάσματά τους. Σε αυτά, ο Πούτιν οδηγεί το αυτοκίνητο στη Μόσχα ενώ ο Στόουν του κάνει ερωτήσεις, κάνει γυμναστική και δηλώνει ότι σηκώνει βάρη και κολυμπά καθημερινά.
Σε άλλο σημείο ο Oliver Stone τον ρώτησε τι θα έκανε, αν έπρεπε να πάει για ντουζ μαζί με έναν ομοφυλόφιλο, για παράδειγμα σε ένα υποβρύχιο.
«Δεν θα πήγαινα μαζί του για ντουζ. Γιατί να τον προκαλέσω;», απάντησε ο Πούτιν. «Μην ξεχνάτε άλλωστε πως είμαι πρωταθλητής το Τζούντο».

Πιστεύουμε πως ο Ρώσος ηγέτης είπε τα πάντα!







ΠΗΓΗ







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις