Αποκάλυψη σοκ: Ο Β.Πούτιν έχει στα χέρια του θανάσιμο όπλο ακτίνων θανάτου TESLA!

%ce%b5%cf%80%ce%b95555432


Οι φήμες  για το πανίσχυρο όπλο «ακτίνας θανάτου»  Tesla δεν ήταν απλά ένα αποκύημα της φαντασίας κάποιων τρελών επιστημόνων και συνομοσιολόγων , αλλά μια ωμή πραγματικότητα που αποκρύφτηκε επιμελώς από την ανθρωπότητα .
Όπως αποκαλύφθηκε από τις σερβικές μυστικές
υπηρεσίες , το  FBI εδώ και πολλά χρόνια  είχε εξαπολύσει μια τεράστια επιχείρηση για την απόκτηση των σχεδίων για την δημιουργία του, και εντός Σερβίας.
Μόνο που τους πρόλαβαν οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας και το όπλο ευρίσκεται πλέον στα χέρια της Μόσχας, και του Προέδρου Β.Πούτιν  αναφέρει σχετικό έγκυρο δημοσίευμα.
Στην πραγματικότητα, όπως αποκάλυψε ο Spasoje Vlajić, ένας Σέρβος επιστήμονας και πρώην μέλος της μυστικής  «Ομάδας  69», που ιδρύθηκε από τις σερβικές μυστικές υπηρεσίες (JNA), και  η οποία ασχολήθηκε με την ψυχική και σωματική έρευνα, του  πιο μυστηριώδους  και  πιο επικίνδυνου όπλου «ακτίνας θανάτου» του Νίκολα Τέσλα, το όπλο αυτό  έχει αναπτυχθεί σίγουρα από Ρώσους επιστήμονες στην Ρωσία.
Σύμφωνα με τον Vlaji, ο οποίος διαθέτει έγκυρες πληροφορίες,  η αποκαλούμενου ακτίνα θανάτου TESLA , είναι κάτι τρομερά  επαναστατικό και τρομακτικό, ενώ σήμερα η χρήση της  είναι τεχνολογικά εφικτή και προσδίδει στον κάτοχο πραγματικά τρομακτικές δυνατότητες .
« Σήμερα, οι επιστήμονες έχουν την  ικανότητα να συνειδητοποιήσουν  την ιδέα της «ακτίνας θανάτου». Η τεχνική πρόοδος έχει οδηγήσει στο γεγονός ότι είναι τεχνολογικά εφικτό αυτό το σχέδιο σε Ανατολή και Δύση. Τώρα όμως είναι σχεδόν βέβαιο ότι το  έχουν οι  Ρώσοι στην κατοχή τους,  ταχύτερα από  τις Ηνωμένες Πολιτείες»,  δήλωσε Vlajić, ο οποίος είναι και ο ιδρυτής του Διεθνούς Κέντρου Έρευνας  του Nikola Tesla του Βελιγραδίου.
Αποκάλυψη σοκ: Ο Β.Πούτιν έχει στα χέρια του θανάσιμο όπλο ακτίνων θανάτου TESLA! - Εικόνα0
Ο ίδιος προειδοποιεί ότι όποιος τολμήσει να χρησιμοποιήσει ένα τέτοιο όπλο θα μπορούσε να προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.
« Κάθε διακοπή της ηλεκτρικής ενέργειας  θα ήταν μια άμεση κατάχρηση του  φυσικού μας συστήματος ζωής, διότι είναι σημαντικό για τον ηλεκτρομαγνητισμό τις βιοφυσικές και βιοχημικές διεργασίες στον άνθρωπο, αλλά θα μπορούσε να οδηγήσει σε ασύγκριτα μεγαλύτερη ζημιά, παρά όφελος για όποιον τολμήσει να χρησιμοποιήσει ένα  τέτοιο όπλο» δήλωσε ο Vlajić .
« Πρόκειται  για πομπούς  ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που δύναται   να δράσουν καταλλήλως  στον ανθρώπινο εγκέφαλο, στις  ορμόνες,  αδένες, στο νευρικό σύστημα, στα ανθρώπινα όργανα διαλύοντας και τον ανθρώπινο οργανισμό . Αυτές οι ακτίνες αποτελούν ένα τρομερό στρατηγικής φύσεως όπλο και όσοι ενδιαφέρονται για την άμυνα θα πρέπει να ασχοληθούν  πολύ σοβαρά για  να συνειδητοποιήσουν αυτό το είδος πολέμου»,  είπε ο ίδιος.
Η ανεπίσημες πληροφορίες  ότι οι σερβικές υπηρεσίες (JNA) εργαζόταν μυστικά για τη δημιουργία «ακτίνας θανάτου», απορρίφθηκαν διότι εκτιμήθηκε ότι το σχέδιο αυτό ήταν πάρα πολύ επικίνδυνο.
Αποκάλυψη σοκ: Ο Β.Πούτιν έχει στα χέρια του θανάσιμο όπλο ακτίνων θανάτου TESLA! - Εικόνα1
Πρόκειται για τις ηλεκτρομαγνητικές βόμβες (E-bombs), που προαναγγέλλουν την εποχή της κυριαρχίας των μη φονικών όπλων (Non Lethal Weapons) στη διεξαγωγή των στρατιωτικών επιχειρήσεων της ψηφιακής εποχής, αλλά και άλλα όπλα .
Αυτά  ανήκουν στην κατηγορία  των  όπλων κατευθυνόμενης ενέργειας (DEW), όπου τα βασικά συστατικά είναι τα υψηλής συχνότητας  μικροκύματα (HMP) μαζί με τις ακτίνες λέϊζερ. Στην πλειοψηφία τους  εφαρμόζονται ενάντια στις στρατηγικού χαρακτήρα υποδομές των χωρών. Είναι επίσης αθόρυβα και τα περισσότερα δεν καταστρέφουν κτίρια, αλλά τα διαπερνούν καταστρέφοντας τις ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις.
Σε περιπτώσεις εφαρμογή αυτού του είδους πολέμου  δεν πρόκειται   να λειτουργήσει  καμία ηλεκτρονική συσκευή.
Μιλάμε για έναν άκρως  «θανατηφόρα» αόρατα όπλα σε έναν  «αόρατο» πόλεμο ανάμεσα στις δύο υπερδυνάμεις, ο οποίος θα επηρεάσει καταστροφικά σε περίπτωση που εκδηλωθεί  τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων.
«Υπάρχουν πράγματα που  λέγονται και δεν γίνονται και υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται», δήλωσε ένας πολιτικός κάποτε και είχε απόλυτο δίκιο.















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις