Τα «πρότυπα» οικογένειας της Νέας Τάξης

Τα «πρότυπα» οικογένειας της Νέας Τάξης


Στο σχολείο, στο σπίτι, στις καθημερινές σχέσεις. Η Νέα Τάξη εισβάλλει στη ζωή των ανθρώπων διαστρέφοντας ήθη, αξίες, αρχές, διαστρεβλώνοντας ακόμα και αυτό το αθώο μυαλό των μικρών παιδιών, τα οποία μεγαλώνουν με
δύο μπαμπάδες, δύο μαμάδες μην μπορώντας να κατανοήσουν ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος.
Μια τέτοια εικόνα διαστροφής έρχεται από πού αλλού, παρά από τις ΗΠΑ, όπου εκεί κάνουν πρωτίστως «πάρτυ» η «μόδα» και το παράδοξο.
Ένας άντρας από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ ζει στο ίδιο σπίτι με τις δύο γυναίκες του και τα τρία  τους παιδιά, ενώ δύο από αυτά είναι ετεροθαλή αδέρφια και έχουν γεννηθεί με τέσσερις μήνες διαφορά από δύο διαφορετικές μαμάδες!


Προτού η Lauren γίνει το τρίτο μέρος της σχέσης, η Rose και ο Buddy ήταν ήδη παντρεμένοι 5 χρόνια και είχαν κάνει δύο παιδιά, ωστόσο η Rose και η Lauren είχαν σχέση στο παρελθόν και μετά από μια τυχαία συνάντηση των δύο στο διαδίκτυο, η  Rose δήλωσε ότι ήταν ακόμη ερωτευμένη μαζί της! Όπως είπε: «Ένιωσα ρομαντικά συναισθήματα για εκείνη και μίλησα στον άνδρα μου που ήταν εντάξει με αυτό».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, οι τρεις τους ξεκίνησαν σχέση και κατέληξαν να συγκατοικούν στο ίδιο σπίτι, ενώ όπως δηλώνουν και οι τρεις ζουν την απόλυτη ευτυχία!
Μάλιστα οι δύο γυναίκες έμειναν έγκυες την ίδια σχεδόν περίοδο και απέκτησαν τους δύο γιους από τον ίδιο πατέρα με 4 μήνες διαφορά.
Οι αντιδράσεις είναι πολλές, ωστόσο οι δύο γυναίκες αναφέρουν πως αγαπούν τα παιδιά η μία της άλλης και θέλησαν να δημοσιοποιήσουν το θέμα τους γιατί δεν αισθάνονται ότι κάνουν κάτι κακό.
Η  Lauren σημειώνει: «Είμαι περήφανη για την οικογένειά μας και για όποιον αμφιβάλλει αν αυτό είναι δυνατό ή αν είμαστε σοβαροί, ας ρίξει μια ματιά σε μας τώρα».
Τα σχόλια δικά σας…






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις