Οκτώβριος 2016 : Οι εκπλήξεις ξεκινάνε......

Οκτώβριος 2016 : Οι εκπλήξεις ξεκινάνε. 


Τι θα συμβεί αυτό τον Οκτώβρη που θα καθορίσει το αποτέλεσμα των Αμερικάνικων εκλογών.
Ποτέ στην ιστορία του κόσμου δεν υπήρχε τόση αναμονή και αγωνία σχετικά με τα γεγονότα που θα συμβούν σε ένα μόνο μήνα. Σύμφωνα με
αστρολόγους και τους χρησμούς, τα μέντιουμ και τους προφήτες,τις αυθεντίες και πολιτικούς αναλυτές,ο Οκτώβριος του 2016 έχει ήδη προκαθοριστεί ως ένας μήνας μεγάλων γεγονότων και φοβερών εκπλήξεων.
Πόσο βαρυσήμαντος είναι ο Οκτώβριος;
Η αστρολόγοι προβλέπουν ένα μήνα με τεράστια γεγγονότα,ενώ σύγχρονοι προφήτες προβλέπουν τα ίδια πράγματα. Πρώτη φορά συμβαίνει τέλεια ευθυγράμμιση με τον εβραϊκό μήνα του Tishri. Το Ελούλ 29 πέφτει στις 2 Οκτωβρίου, που σημαίνει ότι το υπόλοιπο του μήνα μέχρι τις 31  Οκτωβρίου  θα υπάρξουν εξελίξεις.
Αυτό σημαίνει ότι όλο το μήνα του Οκτώβριου, έχει τη δυνατότητα να εξελιχθούν γεγονότα κατά τέτοιο τρόπο που να φέρνουν μεγάλες αποκαλύψεις και απαράμιλλη αλλαγή. Ο πρωταρχικός λόγος για αυτό, είναι ότι το τέλος του βιβλικού ιωβηλαίου Shemitah[Σεμιτά] (επίσης γνωστό ως το Shemitah Super) που πραγματοποιείται την Κυριακή 2 Οκτωβρίου,κάτι που θα ρυθμίσει το υπόλοιπο του μήνα σε γεγονότα.
Η πραγματική δράση των γεγονότων θα προκύψει στις ΗΠΑ,καθώς στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή.Επειδή το πεπρωμένο του σύγχρονου κράτους του Ισραήλ (MSI)είναι ίδιο με των ΗΠΑ.Και τα αποτελέσματα θα έρθουν γρήγορα και εξαγριωμένα. 40 δισεκατομμύρια δολάρια βοήθεια προς το Ισραήλ είναι η «μεγαλύτερη που δόθηκε ποτέ σε οποιαδήποτε χώρα, λέει η Σούζαν Ράις.
Το αποτέλεσμα αυτό έρχεται όλγω της μονόπλευρης σχέσης (μεταξύ ΗΠΑ και Ισραήλ).Ωστόσο, το Super Shemitah (Σούπερ Σεμιτά) κρατά το κλειδί για τα μεγάλα γεγονότα  που πρόκειται να πραγματοποιηθούν.
Ιστορικά το Σούπερ Σεμιτά συνέπεσε με τα μεγάλα γεγονότα ,όπως η 11η Σεπτεμβρίου το 2001,το χρηματιστηριακό κραχ του 2008,τη χρεοκοπία της Ελλάδας το 2015, και του Πουέρτο Ρίκο.  Το 2016 αντιπροσωπεύει το τέλος σε ένα  σημαντικό κύκλο του Σεμιτά,ξεκινώντας το Σούπερ Σεμιτά. Επομένως κατά το μήνα Οκτώβριο (Tishri σύμφωνα με την ιουδαϊκή παράδοση) θα έχει μεγάλη συνέπεια για ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα των Εθνών.  Θα ενεργοποιηθεί από την Κυριακή 2 Οκτωβρίου προς Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.
Τον Οκτώβριο θα δείτε έναν αριθμό διαμετακομίσεις και άλλων αστρολογικών γεγονότων, που θα δημιουργήσουν έκτακτη ένταση και ευκαιρία για αλλαγή.   Για τον Οκτώβριο οι αστρολόγοι προβλέπουν •Ο Οκτώβριος ξεδιπλώνεται με μια σειρά από καταρρεύσεις, αστρολογικά δεμένα σε αυτές τις ημερομηνίες: Οκτώβριος 2016 : Οι εκπλήξεις ξεκινάνε. - Εικόνα1   Οκτωβρίου Οκτωβρίου 15 Οκτωβρίου Στη συνέχεια κάτι μεγάλο στις 19 Οκτωβρίου. Οι γκρι κύκνοι του 2016. Για παράδειγμα, ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι μια κατάρρευση της Deutsche Bank θα επηρεάσει κάθε Γερμανό και κάθε Ευρωπαίο. Μιλάμε για ένα τεράστιο γκρι κύκνο που πετά πάνω από την ήπειρο.
Η ελεγχόμενη κατεδάφιση της Deutsche Bank και η οικονομική κατάρρευση της Ευρώπης. Οκτώβριος 2016 : Οι εκπλήξεις ξεκινάνε. - Εικόνα2
Αυτό που ακολουθεί είναι η τρέχουσα λίστα των γκρι κύκνων. Ευρωπαϊκή Τραπεζική κατάρρευση με άμεση καθολική μετάδοσης (μηδέν: Deutsche Bank). Κατάρρευση του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος. Οικονομική κατάρρευση της Ιαπωνίας. Κλιμάκωση του πολέμου μεταξύ ΗΠΑ / ΝΑΤΟ και της Ρωσίας στη συριακή σύγκρουση ή της Ανατολικής Ευρώπης στα σύνορα με χώρες όπως στα (Βαλκάνια/Πολωνία).

Κλιμάκωση του πολέμου μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας στη Νότια θάλασσα της Κίνας. Οργανωμένη εμφύλια διαμάχη, που κλιμακώνεται σε παρατεταμένη βία, σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ, η οποία ενεργοποιεί το στρατιωτικό νόμο. Η 8η Νοεμβρίου είναι σίγουρα η μεγαλύτερη εκλογική αναμέτρηση στην ιστορία των ΗΠΑ.
Οπότε ότι συμβεί μέσα στον μήνα Οκτώβριο θα υπαγορεύσει το τελικό αποτέλεσμα αυτού του κύκλου εκλογής. Οι εξελίξεις στη Συρία υποδηλώνουν ότι ο Ομπάμα σκόπιμα επέλεξε αυτόν τον περιφερειακό πόλεμο που μπορεί να εξελιχτεί σε 3ο Παγκόσμιο πόλεμο.
Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ επέλεξε τη Χίλαρυ Κλίντον για υποψήφια Πρόεδρο των ΗΠΑ που είναι πολιτικά ελατωματική,ιατρικά ακατάλληλη,εμφανώς αναξιόπιστη και επικίνδυνα λανθασμένη υποψήφιος;






ΠΗΓΗ 


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις