Κατάφεραν την τηλεμεταφορά οι Ρώσοι...?

Κατάφεραν την τηλεμεταφορά οι Ρώσοι - Τρόμος από ρωσικό βίντεο του 2012 στην Δύση


Μία σοκαριστική ανακάλυψη έγινε σε ρωσικό βίντεο που έχει ημερομηνία κυκλοφορίας στο διαδίκτυο το 2012 και βάζει σε σκέψεις επιστήμονες από την Δύση για το που έχει φτάσει τελικά η ρωσική τεχνολογία.
Στο βίντεο εμφανίζεται από
το πουθενά στη μέση αυτοκινητόδρομου άνδρας που μοιάζει με επιστήμονα, με τους ειδικούς να πιστεύουν ότι πρόκειται για επιτυχημενο ρωσικό μήνυμα τηλεμεταφοράς.
Ο άνδρας φορά εργαστηριακή ιατρική ποδιά και εμφανίζεται ξαφνικά στη μέση ενός πολυσύχναστου αυτοκινητόδρομου. Μάλιστα οδηγός νταλίκας που το βλέπει αιφνιδίως μπροστά του καταφέρνει να τον αποφύγει την τελευταία στιγμή.
Ο "ουρανοκατέβατος" επιστήμονας μοιάζει ζαλισμένος, ενώ απομακρύνεται με αργό και σταθερό βήμα, χωρίς να δείχνει πως έχει επαφή με το περιβάλλον.
Κάποιοι θεωρούν πως το βίντεο είναι απόδειξη πως η Ρωσία έχει επιτύχει την τηλεμεταφορά, τον φιλοσοφικό λίθο της κάθε πολεμικής βιομηχανίας ενώ ήδη από τον Ιούνιο το Κρεμλίνο έχει ανακοινώσει πρόγραμμα ύψους 1,6 τρισ. ευρώ σε διαστημική τεχνολογία, πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει και την τηλεμεταφορά.
Ο Ρώσος τεχνολόγος αναλυτής Alexander Galitsky δήλωσε στην ρωσική εφημερίδα Kommersant ότι και στο Stanford έχον γίνει επιτυχημένα πειράματα τηλεμεταφοράς σε μοριακό επίπεδο.
Όπως αναφέρει η τεχνολογία που υπάρχει σήμερα θυμίζει αυτή που εμφανίζονταν σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας 20 χρόνια πριν.











ΠΗΓΗ












Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις