Πρόεδρος Λευκορωσίας: Θα πολεμήσουμε υπέρ της Ρωσίας στον μεγάλο πόλεμο που έρχεται...!!!

Πρόεδρος Λευκορωσίας: Θα πολεμήσουμε υπέρ της Ρωσίας στον μεγάλο πόλεμο που έρχεται (ΒΙΝΤΕΟ)


Σε ένα πρωτοφανές πολεμικό διάγγελμα, ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Alexander Lukashenko προειδοποίησε τον λαό της χώρας του για τις δύσκολες μέρες που έρχονται, μέσα από έναν επερχόμενο όσο και
αναπόφευκτο πόλεμο.
Ο ίδιος προσπάθησε τόσο να εμψυχώσει όσο και να προετοιμάσει τον κόσμο, ανακοινώνοντας ότι η χώρα του θα πολεμήσει υπέρ της Ρωσίας και απέναντι στις δυτικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ.
"Εμείς μαζί με τον ρωσικό λαό και όλους τους Ρώσους θα υπερασπιστούμε την κοινή πατρίδα μας απέναντι στο δυτικό μέτωπο. Απέναντι σε αυτό το δυτικό μέτωπο θα πεθάνουμε υπερασπιζόμενοι την Λευκορωσία και την Ρωσία. Ο στρατός της Λευκορωσίας είναι ικανός να αποκρούσει οποιονδήποτε και αν επιτεθεί", είπε χαρακτηριστικά ο ηγέτης της χώρας.
Ο στρατός της Λευκορωσίας έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες το τελευταίο διάστημα προκειμένου να εκσυγχρονίσει όλα τα συστήματά και τις μονάδες του, συνάπτοντας απανωτές συμφωνίες με τη Ρωσία για τον σκοπό αυτό.
Όλα αυτά γίνονται την ώρα που οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ στη Βαλτική όχι μόνο μονιμοποιούνται αλλά και αυξάνονται, με τη συμμαχία να συγκεντρώνει συνεχώς πολυεθνικό στρατό σε απόσταση αναπνοής από τα ρωσικά σύνορα.
Άλλο ένα εν γένει μέτωπο το οποίο ανά πάσα στιγμή μπορεί να αναφλεχθεί.









ΠΗΓΗ
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις