Το CNN εξαφάνισε το Ισραήλ

cnn251115-470x304



Καθώς το 2015 πλησιάζει στο τέλος του, πολλά δελτία ειδήσεων μεταδίδουν συνήθως τετριμμένα αφιερώματα. Ήταν μια γεμάτη χρονιά, και θα μπορούσε κανείς να φανταστεί κάποια πράγματα, που θα πρέπει να τα αναφέρει.
Ωστόσο, όταν το CNN έκανε λόγο για την κρίση μέσα και γύρω από το Ισραήλ, το αυτοαποκαλούμενο "πιο αξιόπιστο όνομα στις ειδήσεις" ξέχασε
κάτι τεράστιο, όπως ανακάλυψε το HonestReporting. Την ίδια τη χώρα του Ισραήλ!

cnn251115-470x304

Μπορείτε ίσως να παρατηρήσετε, ότι κάτι λείπει από τον χάρτη που καταφέρνει να κατονομάσει την 161η (Λίβανος) και την 162η (Κύπρος) χώρες στον κόσμο - αλλά για τη μεγαλύτερη χώρα του Ισραήλ, υπάρχει μια τελεία για οποιαδήποτε από τις μη αμφισβητούμενες πόλεις του.
Ωστόσο, περιλαμβάνεται μια κουκκίδα για την Παλαιστίνη - ή "Παλαιστίνη" στα Ισπανικά - όπως και το όνομα Ιερουσαλήμ.
"Μετά τη δημοσίευση αυτής της θέσης και τις καταγγελίες πολλών συνδρομητών του HonestReporting, το CNN έχει αφαιρέσει τον εν λόγω χάρτη και τον αντικατέστησε με μια εικόνα των συνεπειών στη Συρία από μια αεροπορική επιδρομή στο Χαλέπι.
Οι συντάκτες του HonestReporting αντεπιτέθηκαν στον αποκλεισμό:
«Σε μια εποχή που η ίδια η νομιμότητα του κράτους του Ισραήλ είναι υπό αμφισβήτηση από τους αντι-Ισραηλίτες εξτρεμιστές, κάθε μήνυμα, ότι το Ισραήλ δεν ανήκει στη Μέση Ανατολή, παίζει σε αυτήν την ψευδή τοποθέτηση και τροφοδοτεί αυτούς, που όπως ο Ιρανός αγιατολάχ, επιθυμούν να δουν το Ισραήλ να σβήνεται από τον χάρτη ", δήλωσε ο Διευθυντής Σύνταξης του HonestReporting, Simon Plosker.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις