Μαθήματα δημοσιογραφίας προς όλους τους «άσχετους» Έλληνες δημοσιογράφους

 


Προς τους «άσχετους» Έλληνες δημοσιογράφους που ανακάλυψαν τον πόλεμο στη Συρία την προηγούμενη εβδομάδα:

1. Το ρωσικό Καταδρομικό Μόσχα είναι στην ανατολική Μεσόγειο από
τον Σεπτέμβριο, δεν κατέβηκε τώρα.

2. Ο μουσουλμάνος βομβιστής αυτοκτονίας λέγεται «φενταγίν», όχι «καμικάζι». Οι καμικάζι είναι ΙΑΠΩΝΕΣ ηλίθιοι ρεπόρτερ του κ@λου!

3. Οι τζιχαντιστές είναι «ένοπλοι», είναι «άτακτοι», είναι «συμμορίτες», ΔΕΝ είναι αντάρτες! Εάν δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε τη διαφορά μεταξύ αντάρτη και τρομοκράτη αλλάξτε καλύτερα δουλειά, αρκετούς αγράμματους μ…λάκες έχει μαζέψει ήδη η δημοσιογραφία.

4. Οι ηγέτες των τζιχαντιστών αποκαλούνται εμίρηδες, που σημαίνει οπλαρχηγοί! Σταματήστε να τους μεταφράζετε ως διοικητές! Ηλίθιοι!

5. Ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA) είναι σύμμαχος με την Αλ Κάιντα – Άρα ΔΕΝ είναι «μετριοπαθής οργάνωση». Εκτός εάν θεωρείτε την Αλ Κάιντα «μετριοπαθή».

6. Το Ισλάμ ΔΕΝ έχει κληρικούς, δεν έχει ιερατείο. Έχει ιμάμηδες, ιεροκήρυκες, μελετητές των γραφών, αλλά ΟΧΙ κληρικούς! Αμόρφωτοι!

7. Από τον τρόπο που γράφετε και μεταδίδετε τα γεγονότα φανερώνετε όχι μόνο τη βαθιά αμορφωσιά σας αλλά και πόσο δεν σέβεστε ούτε το κοινό ούτε τους εαυτούς σας! Ζώα, ζώα! Με πρώτα και καλύτερα τα ζώα της ελληνικής τηλεόρασης!

Στέφανος Μυτιληναίος




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Σας πληρώνουν καλά τουλάχιστον?? Στέφανος Μυτιληναίος, ο δοσίλογος δηθεν δημοσιογράφος! πασοκος που έγινε ΣΥΡΙΖΑ κλασικά οπως όλοι οι πασοκοι !!!http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/11/sas-plyrwnoun-kala-toylaxiston.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις