Αμετανόητος και προκλητικός ο παιδεραστής της Θεσσαλονίκης: «Η εννιάχρονη με προκαλούσε»!

Αμετανόητος και προκλητικός ο παιδεραστής της Θεσσαλονίκης: «Η εννιάχρονη με προκαλούσε»!



 Ανατριχιαστικές ακόμα και για τους έμπειρους αστυνομικούς είναι οι λεπτομέρειες της υπόθεσης με τον 56χρονο εργαζόμενο της ΕΡΤ3 που ασελγούσε επί δύο χρόνια σε ένα εννιάχρονο κοριτσάκι.
Ο ίδιος στην απολογία του εμφανίστηκε ψυχρός και αμετανόητος και υποστήριξε πως το παιδί τον... προκαλούσε! Επίσης, ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας της μικρής ήταν γνώστης της κατάστασης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους, εμφάνισε βίντεο, όπου
εμφανίζεται ο πατέρας να προτρέπει το εννιάχρονο κορίτσι να ενδώσει στις απεχθείς του ορέξεις.

Ο 56χρονος άντρας παραδέχτηκε ότι ασελγούσε στο παιδί εδώ και δύο χρόνια. Στο βίντεο που παρουσίασε φαίνεται ο ίδιος να κρατά το παιδί στα πόδια του, να το χαϊδεύει και να το φιλάει, ενώ ο πατέρας της την προτρέπει να μην τον αποφεύγει και επικροτεί όσα γίνονται.

Εκτός από το επίμαχο βίντεο, ο άντρας είχε στο σπίτι του υλικό άγριας παιδικής πορνογραφίας, αλλά και δικά του βίντεο, που είχε τραβήξει σε παιδικές χαρές της Θεσσαλονίκης, όπου φαίνονται παιδιά με τις μητέρες τους.

Δράστης και θύμα έμεναν στην ίδια πολυκατοικία και μάλιστα με τον πατέρα της θεωρούνταν φίλοι. Οπως υποστήριξε ο δικηγόρος του, συχνά οι δυο άντρες έπιναν μαζί, ενώ ο δράστης βοηθούσε οικονομικά την οικογένεια, προφανώς με αντάλλαγμα την μικρή. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία του βιασμού και παραδέχεται μόνο την ασέλγεια.





ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις