Φωτιά στο ψυχιατρείο στο Δαφνί - Tρεις νεκροί και τρεις σοβαρά τραυματίες

 
 
 
Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής  στις 16:30 στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί και τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους.
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανώς υπάρχει και τέταρτος νεκρός.
 
Το προσωπικό κάλεσε την Πυροσβεστική διότι είδαν να βγαίνει καπνός από το υπόγειο. Στο σημείο επιχειρούν 33 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Προς το παρόν εκκενώθηκε ο ισόγειος χώρος της κλινικής.
 
Τα τρία θύματα βρέθηκαν σε θάλαμο εντός του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου, από τον οποίο οι αρχές κατάφεραν να απεγκλωβίσουν συνολικά 17 άτομα, ενώ υπάρχουν αναφορές πως η φωτιά ξεκίνησε κατά πάσα πιθανότητα από ασθενή.
Μάλιστα, στην αίθουσα από την οποία φέρεται να εκδηλώθηκε η πυρκαγιά φιλοξενούνταν βαριά ψυχιατρικά περιστατικά, γεγονός που σημαίνει ότι πολλοί ασθενείς ήταν δεμένοι στα κρεβάτια τους και αδυνατούσαν να μετακινηθούν.
Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο, ενώ για την κατάσβεσή της επιχειρούν μέχρι και αυτή την ώρα 33 πυροσβέστες με 11 οχήματα, με την ατμόσφαιρα στο Ίδρυμα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή να είναι αποπνικτική.
Μάλιστα, στο σημείο βρίσκονται πολλά ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ τρία άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Πάντως, τα αίτια της φωτιάς δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί ενώ όπως έγινε γνωστό στο Δαφνί μετέβη εσπευσμένα πριν από λίγη ώρα ο υπουργός Υγείας Θάνος Δημόπουλος, ο οποίος μόλις επέστρεψε από την Κω.



ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις