Η Γερμανία δημιουργεί και βολεύεται με τους λαθρομετανάστες

met



Οι Τούρκοι μαζί με τους Σύρους και Ιρακινούς πρόσφυγες που έχουν ως προορισμό τους την Γερμανία θεωρούνται υψηλού επίπεδου εργατικό δυναμικό σε σύγκριση με τους Αφρικάνους ''παράτυπους''μετανάστες που βρίσκονται στην νότια Ευρώπη.
Οι Γερμανοί φαίνεται πως έχουν ύπουλο λόγο να
υποδέχονται ένθερμα τους Σύρους πρόσφυγες, και μάλιστα είναι έτοιμοι να τους εισάγουν στην επιδοματική προνοιακή πολιτική που ήδη απολαμβάνουν οι Τούρκοι στην Γερμανία εδώ και χρόνια, πολιτική που επιτρέπει να ζουν πλουσιοπάροχα με επιδόματα για κάθε παιδί που αποκτούνε, πολιτική που έχει ως στόχο την ακόμα μεγαλύτερη αύξηση τους.

Οι Γερμανοί, στην προκειμένη φάση, έχουν ανάγκη τους πρόσφυγες ως νέο εργατικό δυναμικό, δυναμικό το οποίο θα εργασθεί με χαμηλότερα μεροκάματα, δυναμικό που θα βοηθήσει την Γερμανία να ανταγωνισθεί την Κίνα.
Η Γερμανία από το 2009 έχει δώσει τα χέρια με το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία για την κατασκευή αγωγού αερίου που θα διασχίζει την Αραβική χερσόνησο, την Συρία, την Τουρκία, την Ελλάδα(βόρεια), την Αλβανία και την Ιταλία. Ο αγωγός αυτός θα καθιστούσε την Γερμανία ανεξάρτητη από το ρωσικό αέριο. Ωστόσο η Συρία δεν δέχθηκε τον αγωγό στο έδαφος της με συνέπεια να χρηματοδοτεί το Κατάρ .Γιαυτό και η Ρωσία αρχικά βοήθησε την Συρία εναντίον των ισλαμιστών, για να εμποδίσει την κατασκευή του αγωγού που θα έθετε το ρωσικό αέριο σε δεύτερη μοίρα.Στην πορεία η Ρωσία κατάλαβε ότι οι ισλαμιστές εφόσον κυριαρχήσουν στην Μ. Ανατολή θα μεταφέρουν τον πόλεμο στην Τσετσενία κάτι το οποίο τους έσπρωξε ένα βήμα πιο κοντά για βοήθεια στο καθεστώς Ασαντ.
Φαίνεται πως έχει συμφωνηθεί η βόρεια Ευρώπη να έχει νεαρούς Σύρους και Ιρακινούς που καταφθάνουν με τις οικογένειες τους έτοιμοι να εργασθούν για ψίχουλα, ενώ η νότια Ευρώπη έχει ανθ΄ρωπους που κατάγονται από χώρες της Αφρικής.
Να δημειωθεί ότι τον πόλεμο στην Μ. Ανατολή που έχει δημιουργήσει τα προσφυγικά κύματά οι ίδιοι Γερμανοί τον προκάλεσαν σε συνεργασία με το Κατάρ και τις ΗΠΑ.
Η είσοδος όλων σχεδόν των κρατών του πρώην ανατολικού μπλοκ στην Ε.Ε, ακόμα και εάν δεν πληρούσαν κανένα κριτήριο αποδεικνύει ότι η Γερμανία επιθυμεί την μετατροπή όλης της Ευρώπης σε μια τεράστια βιομηχανική και οικονομική ζώνη με εργατικό κόστος σαν αυτό της Κίνας,




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις