Η Χρυσή Αυγή κατακεραυνώνει με ένα βιντεάκι και καυστικό σχόλιο τον Βαγγέλη Μειμαράκη




Η Χρυσή Αυγή κατακεραυνώνει με ένα βιντεάκι και καυστικό σχόλιο τον Βαγγέλη Μειμαράκη, στο… επίσημο ιστολόγιο της. Αναλυτικά:
Στην μυθολογία έχει καταφύγει πια ο βαρύμαγκας της ΝΔ, Βαγγέλας προς άγραν ψήφων.
Τα ενισχυμένα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και η ολοένα
και μεγαλύτερη απήχηση των Ελλήνων Εθνικιστών στην κοινωνία έχουν προκαλέσει εφιάλτες στον “προσωρινό” της
ψοφοδεξιάς.
Μοναδική λύση στην πολιτική του ασφυξία ο Βαγγέλας έχει βρει στην ακατάσχετη ψευδολογία, αλλά και αυτή είναι τόσο χοντροκομμένη που προκαλεί τον γέλωτα!

Μετά από τις συνεχόμενες γκέλες για την λαθρομετανάστευση, ο Μεϊμαράκης ξεστόμισε μια ακόμη μεγαλύτερη ανοησία με την ελπίδα ότι θα επαναπατρίσει έστω και ένα ψηφοφόρο της Χρυσής Αυγής.

Στην πρωινή εκπομπή του… φιλόξενου Μέγκα ο Βαγγέλας δήλωσε πως στην χθεσινή του περιοδεία τον πετύχαιναν πολίτες που έμαθαν μέσω Τσίπρα (!) ότι ήταν Κένταυρος και ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ που αν και ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, θα ψηφίσουν τώρα τον Βαγγέλα!

Μάλιστα, ήταν τόσο ενθουσιασμένοι από το πολιτικό του παρελθόν ως “Κένταυρος” που του φώναζαν “Μπράβο, μεγάλε”, “Προχώρα” και άλλα τέτοια μυθεύματα. Και ύστερα ο Μεϊμαράκης ξύπνησε!

Βαγγέλα, δείξε μας έναν ψηφοφόρο της Χρυσής Αυγής που θα σε ψηφίσει, να σου δείξουμε 1000 αφυπνισμένους πατριώτες που θα μαυρίσουν την ΝΔ και θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή!

Δείτε το σχετικό βίντεο που δεν χρήζει περαιτέρω σχολίων λόγω της καταφανέσταστης και ακατάσχετης ονειροπαρμένης ψευδολογίας:





Υ.Γ.: Επειδή ρωτήσαμε και μάθαμε, από κάποιους παλαιούς συναγωνιστές σου, Βαγγέλα, στα φοιτητικά σου χρόνια ήσουν πολύ light (ντοράκιας…) και όχι μόνο δεν είχες καμία σχέση με τους Κένταυρους και τους Ranger (στους οποίους κεντρικό ρόλο έπαιξε ο Μάνος Μανωλάκος), αλλά ήσουν αυτός που στην πράξη τους κατάργησες. Και έτσι γεννήθηκε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που αντί για εθνικούς αγώνες, κάνει πάρτυ και εκδρομές στο super paradise της Μυκόνου.




ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις