ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...!!!



Οι ισραηλινές αρχές έχουν προτείνει σε χιλιάδες λαθρομετανάστες από την Αφρική να εγκαταλείψουν τη χώρα.
Σύμφωνα με το ισραηλινό δημοσίευμα, 45.000 άνθρωποι έχουν διεισδύσει στο Ισραήλ από την Ερυθραία και το Σουδάν. Όλοι αυτοί έχουν λάβει επιστολή που τους προειδοποιεί ότι μέσα σε μια προθεσμία 30 ημερών να εγκαταλείψουν τη χώρα.

Στην περίπτωση αυτή, η κυβέρνηση του εβραϊκού κράτους, θα τους δώσει 3.500 δολάρια σε μετρητά και ένα εισιτήριο απλής μετάβασης στην πατρίδα ή σε άλλη αφρικανική χώρα.

Σε αντίθετη περίπτωση, οι παράνομοι μετανάστες θα αντιμετωπίσουν τον εγκλεισμό τους σε στρατόπεδο στη Σαχαρονίμ, στην έρημο Νεγκέβ.

Τα μέτρα αυτά έχουν προκαλέσει την αγανάκτηση των παράνομων μεταναστών, γιατί δεν ενδιαφέρονται να γυρίσουν στην πατρίδα τους και ο μόνος τρόπος είναι, εάν να φύγουν από το Ισραήλ, να πάνε στη Λιβύη, όπου από εκεί θα προσπαθήσουν να πλεύσουν στις ευρωπαϊκές ακτές.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου 2011-2013, σύμφωνα με στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, τα οποία δημοσιεύει η ‘Washington Post’, στο Ισραήλ έφθασαν 68 χιλιάδες Αφρικανοί μετανάστες. Μετά ο αριθμός των μεταναστών μειώθηκε αισθητά, όταν οι ισραηλινές αρχές έχτισαν ένα υψηλό τείχος κατά μήκος των συνόρων με την Αίγυπτο, κόβοντας μία από τις πιο σημαντικές μεταναστευτικές οδούς.
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις