ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ 50 - 60 ΧΡΟΝΩΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ...

 

Συνέβη πριν από μερικές ημέρες στη Γλύφα Φθιώτιδας - Έχουν καταγγελθεί ανάλογα περιστατικά και σε άλλες περιοχές
Ανάστατοι είναι οι γονείς στη Γλύφα και την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Φθιώτιδας, αφού έγινε αμέσως γνωστό στην τοπική κοινωνία το συμβάν.
Ευτυχώς η μητέρα κατάφερε και συγκράτησε τα στοιχεία του αυτοκίνητου, του
υπόπτου που πλησίασε τα παιδιά, τα οποία και έδωσε στην αστυνομία, που ερευνά την υπόθεση. Δείτε τι είπε στο LamiaReport.
«Το αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από το σπίτι όπου τα μικρά παιδιά έπαιζαν στην αυλή. Κατέβηκε ένας καλοντυμένος κύριος , μεσήλικας, και άρχισε να κάνει ερωτήσεις στο μεγαλύτερο παιδί (ηλικίας νηπιαγωγείου). Του έλεγε ότι είχε κερδίσει κάποια βιβλία σε διαγωνισμό και έκανε ερωτήσεις προσπαθώντας να επιβεβαιώσει την ταυτότητα του παιδιού. Όταν τον αντιλήφθηκα και άρχισα να τον ρωτάω που βρήκε τα στοιχεία μας και γιατί κάνει τέτοιες ερωτήσεις, ο κύριος ισχυρίστηκε ότι είναι δάσκαλος και ότι το παιδί (και χωρίς αν έχουμε πάρει μέρος σε κανένα διαγωνισμό - στο Ζάππειο και καλά - και που ποτέ δεν έχω καταχωρήσει τα στοιχεία του σε κάτι αντίστοιχο) κέρδισε κάποια βιβλία που θα του έρθουν με το ταχυδρομείο.
Όσο ήρθαν τα βιβλία σε σας, ήρθαν και σε μας...Ο άγνωστος βιάστηκε να αποχωρήσει και ευτυχώς κατάφερα να συγκρατήσω τον αριθμό του αυτοκινήτου, τον οποίο έδωσα στην αστυνομία
».
Η μητέρα μάλιστα σε ανάρτησή της στο glyfa.blogspot.gr μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Τα κρούσματα της κλοπής παιδιών είναι σε έξαρση και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί.
Μπορεί να είναι ένα μικρό χωριό αλλά η εγκληματικότητα δεν ξεχωρίζει πόλεις και χωριά.
Προσοχή μεγάλη στα παιδιά μας και την ασφάλεια τους !!!
»
Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη που εγινε στο koropi-press συνέβη ανάλογο περιστάτικο και στο Κορωπί σε μαθητή νηπιαγωγείου (!!!). Το συμβάν έχει ως εξής:
«Το παρέλαβε η μαμά του το μεσημέρι απο το σχολείο. Όταν έφτασαν έξω απο το σπίτι τους, τους σταμάτησε κοστουμαρισμένος άντρας ηλικίας 50-60 χρονων, ο οποίος γνώριζε ΟΛΑ τα στοιχεία του παιδιού και οδηγούσε ένα μάυρο αυτοκίνητο (η μητέρα πάνω στην ταραχή της δεν κράτησε ούτε μάρκα, ούτε αρ. αυτοκινήτου) και τους είπε οτι είναι απο το υπουργείο παιδείας και ότι το παιδάκι (επισημαίνω νηπιαγωγείου) κέρδισε σε κάποιο διαγωνισμό του υπουργείου. Ρώτησε κάποιες ερωτήσεις την μητέρα, μέσα σε αυτές, που είναι ο σύζυγος της. Του είπε ότι έρχεται άμεσα κι αυτός έφυγε. Η μητέρα τηλεφώνησε στο υπουργείο (φυσικά και δεν ίσχυε ο διαγωνισμός),ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του Κορωπίου και φυσικά τις δασκάλες του σχολείου.»


ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις