Μια αλλη πλευρα της βιας...



Επεσε η τιμή του πετρελαίου..της βενζίνης..Χαρήκαμε..
..Αυτό το φτηνό πετρέλαιο μυρίζει δυό φορές αίμα.
Είναι το ...''σφετερισμένο''που πουλάει μπιρ παρά η άισις''..(ISIS..)..Ετσι κλέβει η δύση τώρα το πετρέλαιο...
Στο όνομα του...Αλάχ...
Δε χρειάζεται τις αεροπορικές
επιδρομές στους Χουσείν..και στους Σαντάμ... στους Καντάφηδες!...Πλερώνει χαμένα κορμιά για..''επαναστάσεις''..Τιποτένιους. Ανυπόληπτους καραγκιόζηδες που στον χώρο της ''επαναστατικότητας'' βρίσκουν πεδίο δόξας.Οπουδήποτε αλλού θα ήταν οι τύποι της φάπας...Εδώ τώρα στον κόσμο της ωμότητας υπό την αύρα της επαναστατικότητας έγιναν''κάποιοι''..
Η μόνη επανάσταση πραγματική κατάντησε να είναι η Ισλαμική ''επανάσταση''..Η επανάσταση των αχρείων! Των ζώων!..Μετα έρχεται και το ρευστό..Οπως πάντα!.. Της τελευταίας υποστάθμης εξοπλίζει τέτοια υπο όντα..να της παράσχουν το φτηνό πετρέλαιο ανακατωμένο με κομμένα κεφάλια ... Με σπέρμα τετράποδων και αίμα αιδοίου κοριτσιών...Διαμεσολαβεί και η Μ.Κ.Ο..Δυτικών ακτιβιστών υπέρ της...ανεξαρτησίας κλπ...Και κατά των δικτατορικών καθεστώτων στη Μ.Ανατολή...Συγκινείται η νεολαία... Δόξα το θεό...καλά πάνε οι δουλειές... μετά ψελλίζει και για..Ισλαμικό κίνδυνο...Τραβάει και μερικές επιδρομές κατά των''ανθρωποειδών που σφάζουν''..
όπως τους αποκαλεί...Χτυπάει καμιά σιταποθήκη...κάνα κατσίκι.. και μετά σέρνεται κάτω απ'το τραπέζι κι αγοράζει το φτηνό τους πετρέλαιο... Η Βενεζουέλα με τόσο πετρέλαιο και πάει για φαλημέντο!... Κι όχι μόνο. Δόξα το θεό..καλά πάνε οι δουλειές..



ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις