Βόλτες χέρι-χέρι στο βουνό έκαναν οι κρατούμενοι Άκης και Βίκυ (βίντεο)!!!

 Μέχρι και βόλτες στο βουνό, έκαναν η Βίκυ και ο Άκης, όπως καταγγέλλουν τώρα οι εργαζόμενοι στο Δρομοκαϊτειο!
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έπαιρνε άδειες από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται και όχι μόνο επισκεπτόταν την σύζυγό του, αλλά την
έπαιρνε χέρι-χέρι και πήγαιναν βόλτες στην εξοχή, συνοδευόμενοι από εξωτερικούς φρουρούς!
Η Βίκυ Σταμάτη επίσης, έβλεπε και το παιδί της, με το οποίο έπαιζε ποδόσφαιρο σε παρκάκι που βρίσκεται κοντά στο Δρομοκαϊτειο.
Τις καταγγελίες έκαναν ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Δρομοκαϊτειου, που βρίσκονται σε ευθεία αντιπαράθεση με τους εξωτερικούς φρουρούς του ιδρύματος, μετά την απόδραση της Βίκυς Σταμάτη τη νύχτα της Πέμπτης.
Μάλιστα, ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Γιαννακός, απευθύνει με νόημα το ερώτημα στους συναδέλφους του εξωτερικούς φρουρούς, εάν εντάσσεται στα καθήκοντά τους και αν επιτρέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας να πηγαίνουν την κ. Σταμάτη βόλτες στο βουνό και μάλιστα κατ” επανάληψη!
Ο γενικός γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων Ιωσήφ Σίσκας, αναφέρει από την πλευρά του ότι δεν επιτρέπεται από το νόμο να έχει ειδικούς θαλάμους κράτησης για κρατούμενους και το ίδρυμα μπορεί να παρέχει απλή θεραπεία και φιλοξενία και σε καμία περίπτωση φύλαξη.
Από την πλευρά τους, οι εξωτερικοί φρουροί επισημαίνουν πως δεν έκαναν τίποτε με δική τους πρωτοβουλία, αλλά μόνο κατόπιν σχετικών εντολών…
Άδεια και για το μπάνιο της Σταμάτη στο κελί της
Σήμερα όμως, μετά την απόδραση της Βίκυ Σταμάτη, τα μέτρα έχουν γίνει πολύ αυστηρά με αποτέλεσμα να χρειάζεται άδεια ακόμη και για να κάνει μπάνιο στο κελί της! Και όταν αυτό συμβαίνει, μαζί της είναι και μία νοσηλεύτρια.







ΠΗΓΗ





















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις