ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ "ΠΑΙΖΕΙ"...!!!




Οι λαθρομετανάστες, είναι στη μεγάλη πλειοψηφία τους δυστυχείς άνθρωποι που αναζητούν μια καλύτερη ζωή, γι’ αυτό άλλωστε έρχονται στην Ευρώπη.
Οι  «συμπαραστάτες», «αλληλέγγυοι» και «ευαίσθητοι» περί τα δικαιώματα των διαφόρων μειονοτήτων (στα λόγια…), από την πρώτη μέρα που ήρθαν στην κυβέρνηση  έκαναν το παν για να τους προσελκύσουν στην Ελλάδα. Τη μία άνοιγαν τα λεγόμενα «Κέντρα Κράτησης», την άλλη έριχναν το φράχτη του Έβρου, την παράλλη η υπουργος τους έταζε… ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα σε όσους θα προτιμήσουν την Ελλάδα. Και ιδού το αποτέλεσμα! Στις φωτογραφίες που βλέπετε απεικονίζεται πλήρως η αθλιότητα που τους επιφυλάσσουν οι «φίλοι» και «συμπαραστάτες» τους. Αντί για… ενοικιαζόμενα δωμάτια, τους έχουν στοιβάξει σε ξέφωτες αυλές και πατώματα αστυνομικών τμημάτων (οι φωτογραφίες είναι από το Α.Τ. Κω), «στρωματσάδα» στη σειρά, αλλά χωρίς στρώματα…
lathro_kos
Και σίγουρα θα αναρωτιέστε: δεν τα βλέπουν αυτά τα χάλια των συνανθρώπων μας οι «ευαίσθητοι» και «υπερευαίσθητοι» της υπόλοιπης «αντιρατσιστικής» ακροαριστεράς, να φωνάξουν; Μπείτε στις σελίδες τους. Στα βαθιά κόκκινα, Ιντιμίντια, ανταρσίες και λοιπά. Τουμπεκί ψιλοκομμένο! Άχνα δε βγάζουν για την άθλια αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών συνανθρώπων μας από τη δική τους συγκυβέρνηση, της «πρώτης φοράς αριστερά»! Δείχνοντας την τεράστια υποκρισία και τον υπαρκτό παλιανθρωπισμό τους. Γιατί στην πραγματικότητα και πέρα από τα μεγάλα λόγια και τις κούφιες «αντιρατσιστικές» διακηρύξεις, όλους αυτούς δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου ούτε τα δικαιώματα ούτε οι άθλιες συνθήκες που επιφυλάσσονται στους δυστυχείς του κόσμου που έρχονται στην Ελλάδα. Το μόνο που τους νοιάζει και τους καίει, είναι να εκτελέσουν πιστά τις διαταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που χρησιμοποιεί τη δυστυχία των ανθρώπων των τριτοκοσμικών κοινωνιών, για να διαλύσει την εθνική και κοινωνική συνοχή της Ευρώπης!
latrho_kos_


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις