Αυτοί είναι οι 2 πολιτικοί που κατονόμασε η Βίκυ Σταμάτη!

2[


Επτασφράγιστο μυστικό κρατούν οι εισαγγελικές αρχές τα ονόματα των 2 πολιτικών που απεκάλυψε η Βίκυ Σταμάτη στον εισαγγελέα κ. Πεπόνι για τις μίζες .
Οι εισαγγελείς κ Ντογιάκος και Πεπονής έδωσαν την κατάθεση της Σταμάτη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για αξιολόγηση καθώς η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου κατονόμασε 2 πολιτικούς. Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι
κατονόμασε τον κ Γιώργο Παπανδρέου και τον κ Γιάννο Παπαντωνίου .
Με την κατάθεση της τους εμπλέκει στις μίζες των εξοπλιστικών άλλα είναι άγνωστο αν κατέθεσε και τα ανάλογα στοιχειά.Κανεις με σιγουρια δεν έχει άποψη για το εάν και εφόσον είναι μπλεγμένοι οι 2 πολιτικοί ή εάν η κυρία Σταματά ισχυρίζεται ανύπαρκτα πράγματα.
Πάντως από πλευράς Άκη Τσοχατζόπουλου έχει γραφεί η ιστορία για τον κ Γιώργο Παπανδρέου με την μεσολάβηση στενού του συνεργάτη και υπουργού για 20εκατ € ,τα όποια αρνήθηκε να δώσει ο Άκης .
Για τον κ Γιάννο Παπαντωνίου υπερασπιστής του Άκη έχει υποστηρίξει ότι ο Τσοχατζόπουλος κρατεί ντοκουμέντα για τον κ Παπαντωνίου στα οποία αναφέρεται ποσόν ύψους 30εκατ €.
Μέχρι στιγμής όμως κανένα από αυτά τα ισχυριζόμενα στοιχεία δεν έχει κατατεθεί στις δικαστικές αρχές ούτε έχουν δοθεί στην δημοσιότητα .Από το περιβάλλον των 2 πρώην υπουργών διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι έχουν καμιά σχέση με τις μίζες από τα εξοπλιστικά.
Τώρα πλέον η εισαγγελία του Αρείου Πάγου θα αποφασίσει εάν η αποκαλύψεις της κ Σταμάτη θα πάνε στο αρχείο ή θα δοθεί εντολή περαιτέρω έρευνας και θα ζητηθεί η άρση ασυλίας των Γ. Παπανδρέου και Γ .Παπαντωνίου.


ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις