ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ....???



Μη μου πεις οτι δεν ειδες περιχαρεις υπουργους και πολιτικους να βγαινουν σε καθεστωτικα ΜΜΕ και να βροντοφωναζουν οτι θα αποζημιωθουν οι αγροτες απο την Ε.Ε. για τα ροδακινα μετα το εμπαργο της Ρωσιας???
Αν το ειδες λοιπον ....συνεχισε να βλεπεις τηλεοραση,το αρθρο δεν σε αφορα μιας
και εισαι ηδη αποχαυνωμενος...
Εσυ που δεν βλεπεις μαθε κατι που θα σε κανει να θυμωσεις ακομα περισσοτερο...
Το ροδακινο μετα απο μια απλη επεξεργασια παραγει αιθανολη...
Είναι η πιο γνωστή αλκοόλη, και βρίσκεται στα αλκοολούχα ποτά, σε ειδικά θερμόμετρα, ως διαλύτης και ως καύσιμο. Είναι γνωστή στην καθομιλουμένη και απλά ως «αλκοόλη». Χρησιμοποιείται ευρύτατα ως διαλύτης διαφόρων ουσιών που προορίζονται για ανθρώπινη επαφή ή κατανάλωση, που περιλαμβάνουν αρώματα, αρωματικές ουσίες, χρωστικές ουσίες και φάρμακα. Στη Χημεία χρησιμοποιείται τόσο ως διαλύτης όσο και ως πρώτη ύλη για τη σύνθεση άλλων προϊόντων.  Χρησιμοποιείται ακόμη ως καύσιμο παραγωγής θερμότητας, φωτός και, πιο πρόσφατα, ως καύσιμο για κινητήρες εσωτερικής καύσης.
Χρησιμοποιείται ακόμη και στα Οικολογικά τζάκια βιο-αιθανόλης που ήδη υπάρχουν εγκαταστημένα σε παρα πολλα σπιτια και επιχειρησεις...!!!
Μονο απο την παραγωγη ροδακινου της Ημαθειας που θεωρειται απο τις μεγαλυτερες αν οχι η μεγαλυτερη,εμειναν στα αζητητα πανω απο 25.000 τονους.Αυτο συνεπαγεται πανω απο 1.000.000 λιτρα αιθανολης...!!!

ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....

Η συμφωνια με εντολη της Γερμανιας,για να αποζημιωθουν οι παραγωγοι  απο την Ε.Ε. ηταν να καταστραφουν τα ροδακινα!!!
Ξερετε γιατι???
Γιατι η μεγαλυτερη παραγωγος αιθανολης σε ολη την Ευρωπη ειναι η Γερμανια κι εννοειται οτι εμεις την εισαγουμε επισης απο την Γερμανια...!!!


SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις