Σοβαρός λόγος για τον κ. Σαμαρά να μην περιληφθούν οι γενοκτονίες είναι το να βρίζει ατιμωρητί η ΧΑΝΟΥΜ ΡΕΠΟΥΣΗ ; ; ;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Κύριοι Βουλευτές,

Σοβαρός λόγος για τον κ. Σαμαρά να μην περιληφθούν οι γενοκτονίες των τούρκων στην Μικρά Ασία, στην Θράκη, στη Μακεδονία, παντού,  είναι, το ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΧΑΝΟΥΜ ΡΕΠΟΥΣΗ, αλλά και σε όλους τους γνωστούς νεοοθωμανούς υποτελείς του ισλαμοφασαίστα Ερτυογάν, ψευτοδιανοούμενους όπως
πχ ο νεοοθωμανός Βερέμης, ή στους  ψευτοααριστερούς , να υβρίζουν  ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΙ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΙΑΣΕΝΤΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ,
ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ  ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

Άλλο η αναγνώριση της γενοκτονίας που έχει γίνει, που λένε «έξυπνοι» πράκτορες νεοοθωμανοί και άλλο να περιληφθεί στο αντιρατσιστικό ανθελληνικό νομοσχέδιο .

Ντροπή σε όποιον Έλληνα το ψηφίσει και ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, αν δεν περιληφθούν οι γενοκτονίες των τούρκων ώστε να βρίζει χωρίς τιμωρία η      ΧΑΝΟΥΜ ΡΕΠΟΥΣΗ.

Όλοι αυτοί οι νεοοθωμανοί, θεράποντες του ισλαμοφασίστα Ερτογάν, με «διαφόρους» υποτιθέμενους ή γνωστούς υποθέτω στην ΕΥΠ τρόπους, που και ο ισλαμοφασίστας Ερτογάν  είναι κοινωνός των μυστικών τους, αντιδρούν να περιληφθούν στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, οι διαχρονικές γενοκτονίες των τούρκων στη Μικρά Ασία. Στον Πόντο, στην Ιωνία στη Θράκη, παντού.

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις