''ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΕ ΚΑΦΡΟΙ-ΓΗΤΕΣ'' ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ανθελληνική προπαγάνδα διδάσκεται σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρα από ''καφροι-γητές'' που εξυπηρετούν ''συγκεκριμένα'' ανθελληνικά συμφέροντα με σκοπό την παραχάραξη της αρχαιοελληνικής ιστορίας.
Μία από τις στρατηγικές επιλογές του διεθνούς κεφαλαίου και των

μηχανισμών του (Νέα Τάξη) είναι η παραχάραξη της Ιστορίας της ανθρωπότητας, των εθνών και της αγωνιστικής μνήμης των λαών.


Στη χώρα μας η υλοποίηση αυτής της μακάβριας στρατηγικής έχει εκδηλωθεί πολυεδρικά και πολυκέφαλα:
Το έκτρωμα-ιστορία της Ρεπούση, οι θεωρητικές «ιστορικές» τεκμηριώσεις της επιδοτούμενης ομάδας Λιάκου, η τετράτομη ιστορία των Βαλκανίων, η χρηματοδοτούμενη από τον Σόρος, οι δόλιες «πρακτικές» του υπουργείoυ της Διαμαντοπούλου (Θάλεια Δραγώνα, σχολικά συγγράμματα κ.λπ).

Σε όλα τα παραπάνω προστέθηκε και η δόλια, αλλά και χυδαία πρακτική των ΜΜΕ και του τηλεθεάματος. Μια «πρακτική» που αποστειρώνει κάθε ιστορικό χυμό και επαναδιατυπώνει την Ιστορία σύμφωνα με τις απαιτήσεις των μαφιών του χρήματος, χρησιμοποιώντας όλα τα σύνεργα του πλαστογράφου ταχυδακτυλουργού…




 




Δείτε το παρακάτω βίντεο το οποίο είναι αποκαλυπτικό






ΠΗΓΗ














Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις