ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ............!!!!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ακόμα μια σκευωρία κατά της Ρωσίας που χθες έκανε το γύρω του κόσμου κατέπεσε και αναφερόμαστε στην διάδοση των ψευδών πληροφοριών περί ρωσικής εισβολής στην
Ουκρανία από φάλαγγες τεθωρακισμένων αλλά οι δυτικές κυβερνήσεις όχι μόνο δεν ζητάνε την στοιχειώδη συγγνώμη αλλά και πάλι εγκαλούνε τη Ρωσία γιατι εκπαιδεύει ρωσόφωνους στο ρωσικό έδαφος.

«Το θέμα της συζήτησης ήταν κυρίως οι αναφορές, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν από τους αποσχιστές, σχετικά με την αποστολή τεθωρακισμένων από τη Ρωσία και την ενίσχυση των ρωσόφωνων από άνδρες που εκπαιδεύονται σε ρωσικό έδαφος» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Καγκελαρίας και κάλεσε τη Ρωσία να πάρει θέση σε αυτές τις πληροφορίες.

Πρόκειται για δηλώσεις, που μεταδίδει το BBC και το Reuters, του νέου επικεφαλής στο Ντόνετσκ, του Αλεξάντερ Ζακχαρτσένκο, ο οποίος φέρεται να υποστηρίζει ότι οι ρωσόφωνοι που μάχονται το στρατό του Κιέβου εκπαιδεύτηκαν για τέσσερις μήνες στη Ρωσία και πως υπάρχουν εκπαιδευμένοι χειριστές για 150 οχήματα μάχης συμπεριλαμβανομένων και τάνκς.

Νωρίτερα τα ίδια μέσα, όπως μεταδίδει το BBC, είχαν μεταφράσει λάθος τις δηλώσεις του και φάνηκε να λέει πως η Ρωσία έστελνε 150 άρματα μάχης στην ανατολική Ουκρανία.

Έτσι απλά και χωρίς να διασταυρωθεί καμιά πληροφορία από καμία δυτική κυβέρνηση η δήλωση της ύπαρξης εκπαιδευμένου προσωπικού για 150 οχήματα έγινε αναφορά για εισβολή 150 ρωσικών τεθωρακισμένων. Έτσι ασκείται η πολιτική σήμερα στη Δύση!!!

Και ο ολιγάρχης πρόεδρος της Ουκρανίας, Π.Ποροσένκο, "πιόνι" της Ουάσιγκτον έφτασε να περιγράψει μέχρι και ... "βομβαρδισμό από το ουκρανικό πυροβολικό των ρωσικών τεθωρακισμένων που είχαν εισβάλλει στην περιοχή" στην συνομιλία του με τον Βρετανό πρωθυπουργό Ν.Κάμερον, ο οποίος έδωσε εντολή να κληθεί για "εξηγήσεις" ο Ρώσος πρεσβευτής! Απίστευτα πράγματα!
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις