Πολιτικὰ «μαγαζάκια» γιὰ ὅλα τὰ γοῦστα κι ἀπὸ πίσω ὁ …Soros!

Πολιτικὰ «μαγαζάκια» γιὰ ὅλα τὰ γοῦστα κι ἀπὸ πίσω ὁ ...Soros!1 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μία ενδεικτική λίστα των ιδρυμάτων που χρηματοδοτούνται από τον Soros ή επανδρώνονται από ανθρώπους που σχετίζονται με τον Soros, μόνον στις ΗΠΑ.
Ο άλλος χάρτης δείχνει τις διασυνδέσεις του Tides Foundation που επίσης συνδέεται με τον Soros και την ίδια ατζέντα. Στα δίκτυα αυτά θα βρείτε «μαγαζιά» για όλα τα γούστα! Γιατί είπαμε ότι το σύστημα ετοιμάζει τα «κινήματα» πολύ πριν τα επινοήσει ο λαός που τα χρειάζεται. Πολιτικὰ «μαγαζάκια» γιὰ ὅλα τὰ γοῦστα κι ἀπὸ πίσω ὁ ...Soros!2Κι έτσι έχουν τον απόλυτο έλεγχο στις κεφαλές των προβεβλημένων κινημάτων και άρα φροντίζουν ώστε τα πάντα να συνωμοτούν ΥΠΕΡ των τοκογλύφων, ΥΠΕΡ των κερδοσκόπων, ΥΠΕΡ των σιωνιστικών συμφερόντων.
Και οπουδήποτε ένας ηγέτης δεν παίζει το παιχνίδι τους ξεκινάει αυτόματα μία παγκόσμια εκστρατεία δυσφημίσεως της χώρας του και του ιδίου. Άσκηση πιέσεων μέσω των «αγορών», κυρώσεις εμπορικού τύπου, εκβιασμοί με δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων…
Δηλαδή όλο το «μενού» που βλέπουμε σε εξέλιξη τώρα εναντίον της Συρίας και εναντίον του Πούτιν και συγκεκριμένων κρατικών Ρωσσικών εταιριών.

Τα δίκτυα του Soros στην Ουκρανία παριστάνουν τους «εθνικιστές» κουκουλοφόρους και στην Ελλάδα τους «αναρχικούς» κουκουλοφόρους. Ίδια εκπαίδευση, ίδια δράση, ίδια αφεντικά, ίδια θύματα…!!! Η στολή μόνον αλλάζει!!!
Και επειδή οι ηλίθιοι που πιστεύουν ότι είναι « αναρχικοί»  χρειάζονται καθοδήγηση, το Indymedia (του Soros) τους δίνει την γραμμή για να καταλαβαίνουν ΠΟΙΑ «επανάσταση»  είναι καλή και ποια είναι κακή. « Η στάση μας δηλαδή θα έπρεπε να καθορίζεται από την στάση της εκάστοτε εξέγερσης υπέρ ή κατά των μειονοτήτων που έχει η κάθε χώρα. Είχα γράψει, επίσης, πως η στάση αυτή είναι αρκετά μακριά τόσο από την αντι-ιμπεριαλιστική ανάγνωση των διακρατικών συγκρούσεων που ξεπέφτει συνήθως σε έναν απλουστευτικό και εθνικιστικού τύπου αντι-αμερικανισμό και αντι-σιωνισμό (= αντισημιτισμό)» Πολιτικὰ «μαγαζάκια» γιὰ ὅλα τὰ γοῦστα κι ἀπὸ πίσω ὁ ...Soros!3
Βλέπετε ότι δηλαδή ακόμα κι Αντιαμερικανισμός είναι πλέον κακός, απλουστευτικός (!) ενώ ο ανθελληνισμός δεν είναι …απλουστευτικός, σύμφωνα με τους πράκτορες της Μοσάντ.Πολιτικὰ «μαγαζάκια» γιὰ ὅλα τὰ γοῦστα κι ἀπὸ πίσω ὁ ...Soros!4 Πολιτικὰ «μαγαζάκια» γιὰ ὅλα τὰ γοῦστα κι ἀπὸ πίσω ὁ ...Soros!5Και φυσικά αποκαλύπτουν ότι η ΣΤΑΣΗ απέναντι στις μειονότητες είναι καθοριστική για την γνησιότητα της επαναστάσεως.
Για να καταλάβουν ΑΚΡΙΒΩΣ ποιες μειονότητες εννοούν, τους πετούν  την λέξη-κλειδί …ΑΝΤΙ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ (τον οποίο φυσικά εξισώνουν με τον ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ) όπως κάνουν όλοι οι Σιωνιστές.
Με λίγα λόγια η …ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ οφείλει να εναντιώνεται στους εκάστοτε αντι-σιωνιστές. Δεν υπάρχει άλλο κριτήριο. Επομένως οι «καλοί νεοναζί»   της Ουκρανίας, που απελευθέρωσαν την Τιμοσένκο, που προωθούν τον Κλίτσκο και που προωθούν τα συμφέροντα των Σιωνιστών στην Ουκρανία …ΠΛΗΡΟΥΝ τους όρους της … χρήσιμης επαναστάσεως.

Ο οδηγός σκέψεως των ανεγκέφαλων του indymedia διατηρεί ιστοσελίδα, όπου ο απλουστευτικός ανθελληνισμός είναι βασικό της στοιχείο.
Εννοείται ότι ο καημός του πράκτορα δεν είναι η κατάντια των πολιτών αλλά η τιμωρία όσων κριτικάρουν το Ισραήλ. Και μάλιστα αποκαλεί αντισημίτη τον Ιάκωβο Καμπανέλλη, επειδή αποκάλεσε τους σημερινούς Ισραηλινούς δολοφόνους ….Χιτλερίσκους! Πολιτικὰ «μαγαζάκια» γιὰ ὅλα τὰ γοῦστα κι ἀπὸ πίσω ὁ ...Soros!7
Ανάγει δε τη μνήμη του Ολοκαυτώματος (Shoah) σε ιερό καθήκον των «αναρχικών».Πολιτικὰ «μαγαζάκια» γιὰ ὅλα τὰ γοῦστα κι ἀπὸ πίσω ὁ ...Soros!8

Ο καθoδηγητής αυτός φυσικά παραμένει ανώνυμος. Σε άλλη περίπτωση είχε αποκαλυφθεί ότι πίσω από κείμενα του Indymedia ήταν ένας σιωνιστής Γιατρός, ιδιοκτήτης Εργατικού Κόμματος(!)Πολιτικὰ «μαγαζάκια» γιὰ ὅλα τὰ γοῦστα κι ἀπὸ πίσω ὁ ...Soros!6
Όπως και να έχει οι δήθεν …«νεοναζί της Ουκρανίας»  και οι δήθεν «αναρχικοί της Ελλάδας»  …φορούν τα ίδια ρούχα, έχουν τις ίδιες τακτικές  και ξέρουν από μολότοφ, γιατί είναι όλοι τους απόφοιτοι των ίδιων «σχολών»… Των «επαναστατικών»  σχολών του Σιωνισμού.Πολιτικὰ «μαγαζάκια» γιὰ ὅλα τὰ γοῦστα κι ἀπὸ πίσω ὁ ...Soros!9
Αντιθέτως, όλοι εμείς μπορούμε να συμμετέχουμε σε τέτοιες επικίνδυνες αποστολές μόνον ως τηλεθεατές, καθώς δεν έχουμε καμμία εμπειρία σε πετροπόλεμο, δακρυγόνα κλπ.
Πολιτικὰ «μαγαζάκια» γιὰ ὅλα τὰ γοῦστα κι ἀπὸ πίσω ὁ ...Soros!10Επίσης έχοντας σκοπό μία καλλίτερη κοινωνία δεν θα καταστρέφαμε ξένες περιουσίες, ούτε θα σκοτώναμε τους εχθρούς μας.
Κι αυτό μας καθιστά υποδεέστερους και άρα υποτελείς στους αδίστακτους δολοφόνους του συστήματος.


Σίγμα

filonoi.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις