Σοκ: Αυτοί οι βουλευτές δεν ψήφισαν την άρση ασυλίας των Μπούκουρα και Αλεξόπουλου [ονόματα]

Σοκ: Αυτοί οι βουλευτές δεν ψήφισαν την άρση ασυλίας των Μπούκουρα και Αλεξόπουλ
Εκτός από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που ψήφισαν «όχι» στην άρση ασυλίας των τεσσάρων βουλευτών Γερμενή, Μπούκουρα, Αλεξόπουλου και Μίχου υπήρξαν και βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των ΑΝΕΛ που καταψήφισαν.
Συγκεκριμένα «όχι» στην άρση
ασυλίας του Στάθη Μπούκουρα και Χρυσοβαλαντη Αλεξόπουλο ψήφισαν οι Τάνια Ιακωβίδου, Ανδρέας Μαρίνος (ΝΔ), Κώστας Σκανδαλίδης, Νίκος Σηφουνάκης, Μιχάλης Κασσής, Γιώργος Ντόλιος (ΠΑΣΟΚ) και Ραχήλ Μακρή, Παύλος Χαϊκάλης, Κώστας Δαμοβολίτης και Μαρίνος Ουζουνίδης (ΑΝΕΛ).
Εντύπωση προκάλεσε και η στάση του πρώην προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη που ψήφισε «όχι» στην άρση ασυλίας Μπούκουρα
Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης πείστηκε από το ξέσπασμα και τα κλάματα του πρώην χρυσαυγίτη βουλευτή Στάθη Μπούκουρα και ψήφισε «όχι» στην άρση ασυλίας του;
Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Στάθης Μπούκουρας αναφέρθηκε και στο πολιτικό του παρελθόν πριν γίνει βουλευτής της Χρυσής Αυγής και δήλωσε ότι δεν είναι φασίστας και ναζιστής και ότι προέρχεται από τον ιδεολογικό χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα απευθυνόμενος στον Απόστολο Κακλαμάνη είπε «πρόεδρε, ο Ανδρέας Παπανδρέου με έκανε εθνικιστή. Η Ελλάδα στους Ελληνες έλεγε» είπε, κλαίγοντας, γεγονός που όπως φαίνεται συγκίνησε τον Απόστολο Κακλαμάνη!







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις