Ουστ , ξεφτίλες !!! Ο Σαμ , το σποτάκι και το μοντάζ της δήλωσης του Ομπάμ



Σάλος με το μοντάζ στις δηλώσεις του Ομπάμα από τη ΝΔ
Στο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίζεται να δηλώνει πως «οι Έλληνες βλέπουν το φως στο τέλος του τούνελ» – Μόνο που ο Ομπάμα δεν δήλωσε ποτέ κάτι τέτοιο.
Έντονη κριτική και πλήθος αρνητικών σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα προκαλεί τις τελευταίες ώρες η αποκάλυψη του «φάουλ» των
δημιουργών του προεκλογικού σποτ της Νέας Δημοκρατίας.
Σε αυτό μεταξύ των θετικών δηλώσεων άλλων ξένων ηγετών και Ευρωπαίων αξιωματούχων ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα εκφράζει την αισιοδοξία του πως «οι Έλληνες βλέπουν το φως στην άκρη του τούνελ».
Δείτε το βίντεο στο 0:55:







Ωστόσο η αλήθεια είναι διαφορετική και σίγουρα… μονταρισμένη, όπως προκύπτει από το βίντεο που ανέβασε στο You Tube το επίσημο κανάλι του Λευκού Οίκου από την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στις ΗΠΑ τον Αύγουστο του 2013 – στο οποίο εμπεριέχονται οι δηλώσεις του κ. Ομπάμα.
Διότι η συγκεκριμένη αναφορά του είχε διαφορετικό νόημα από αυτό που αποκτά παρουσιασμένη αποσπασματικά στο σποτ.
Ολόκληρη η πρόταση που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν:
«And I think Prime Minister Samaras is committed to taking the tough actions that are required, but also, understandably, wants to make sure that the Greek people see a light at the end of the tunnel».
«Και πιστεύω πως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στις σκληρές ενέργειες που απαιτούνται, και φυσικά πως επιθυμεί να διασφαλίσει πως οι Έλληνες θα δουν το φως στην άκρη του τούνελ».
Δείτε το βίντεο:





Είναι σαφές λοιπόν ότι η δήλωση μονταρίστηκε κατά τρόπο παραπλανητικό ώστε να εξυπηρετεί το στόχο του διαφημιστικού.
Αναμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση της κυβέρνησης για την απόπειρα παραπλάνησης του ελληνικού λαού


newsbomb.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις