HΠΑ:ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ (ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΑΠ) ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ

10176096_623152577770411_4032732845535547545_n

 

 

 

 

 

 

 Το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ στις 12 Μαίου θα φιλοξενήσει μια σατανιστική τελετή που θα διοργανώσει το “Satanic Temple”.

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Η σατανιστική  οργάνωση που διεκδικεί με επίσημο αίτημά της τηνανέγερση του μνημείου του Baphomet στο Καπιτόλιο της Oklahomaδιοργανώνει μαύρη τελετή στο Harvard.Η συμμετοχή είναι δωρεάν.Δίνεται έτσι η μοναδική ευκαιρία στρατολόγησης νέων προσήλιτων από την φοιτητική κοινότητα. (MetaTV 09/05/2014)

Η μαύρη τελετή θα λάβει χώρα στο Queen’s Head Pub στο Memorial Hall στο Harvard University.Η τελετή θα πραγματοποιηθεί από το The Satanic Temple που για το γεγονός αυτό θα φιλοξενηθεί από το Harvard Extension Cultural Studies Club δηλαδη από το πολιτιστικό σύλλογο του Πανεπιστημίου.
Για εμάς η μαύρη τελετή είναι ένα σύνολο που διαμορφώθηκε στο πέρασμα του χρόνου και που σχετίζεται με τους διωγμούς των μαγισσών και αργότερα υιοθετήθηκε από κάποιους ως μια θέση-στάση ατομικής χειραφέτησης έναντι της πνιγηρής αυθεντίας της Εκκλησίας » τονίζει ο Lucien Greaves , ο εκπρόσωπος τύπου του Σατανιστικού Ναού. Προσθέτει ότι ο Σατανάς είναι το πιο δυνατό σύμβολο της επανάστασης ενάντια στην αυθεντία και την υπάρχουσα τυρρανία.
Black-Mass-Poster-Harvard
O Lucien Greaves
O Lucien Greaves
Ο Greaves πρόσθεσε ότι κατά την αναπαράσταση της Μαύρης Τελετής οι εκπρόσωποί τους θα αναφερθούν στις ακαδημαικές και ιστορικές εκφάνσεις μιας σατανιστικής τελετής. Η πρόσκληση που κυκλοφόρησε αναφέρεται σε αυτήν ακριβώς την δράση.
Το Cultural Studies Club αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του Πανεπιστημίου, είναι μια φοιτητική οργάνωση που διοχετεύει πληροφορίες για τα νέα της Σχολής, των blogs , της ιστορίας και των δράσεών της. Στις 7 Μαίου δημοσιοποίησε στο διαδικτυακό της site την ανακοίνωση για την μαύρη τελετή. Αποτελεί την πρωταρχική πηγή του Πανεπιστημίου για διαρκή επιμόρφωση.
Η ανακοίνωση προκάλεσε την αρχιεπισκοπή της Βοστόνης η οποία εξόρκισε τους διοργανωτές να μην προχωρήσει στην πραγματοποίηση της τελετής (il messaggero 10/05/14).
Η αίθουσα Memorial Hall βρίσκεται στο υπόγειο της κύριας αίθουσας είναι χωρητικότητας 450 ατόμων και είναι αφιερωμένη στους πεσόντες του Αμερικανικού εμφυλίου.Το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ δημιουργήθηκε το 1639 χάρη στην δωρεά ενός προτεστάντη πάστορα του John Harvard . Στις δεκαετίες που ακολούθησαν το Πανεπιστήμιο εκπαίδευσε πολλούς πάστορες προτεστάντες.  (CNSNews)
20140510_simboli_satanici
pentapostagma.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις