Έχει σχέση ο υιός Μπαλτάκου με τη βεβήλωση του μνημείου του Ολυμπιακού;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Οι γνωρίζοντες καλά τα οπαδικά και συνδεσμιακά, μιλώντας στο tsegkanews.gr, συνδέουν τον νταή υιό Μπαλτάκο με τη....
βεβήλωση του μνημείου του Ολυμπιακού και αποκαλύπτουν την ατάκα των «πράσινων οπαδών» υπό τον φόβο συλλήψεων: «Ο,τι και να γίνει θα «καθαρίσει» ο «μπαμπάς». Θα µας βγάλει έξω ο Μπαλτάκος».


Έχουν περάσει λίγα 24ώρα από την ώρα που ο υιός Μπαλτάκος απασχόλησε, για μία ακόμη φορά, την επικαιρότητα. Αυτήν τη φορά γιατί εισέβαλλε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη βουλή, επιτέθηκε στους Βουλευτές του κόμματος και έφυγε από το κοινοβούλιο σαν «κύριος» και μάλιστα συνοδευόμενος από την ασφάλεια.

Από πολλούς η συμπεριφορά αυτή χαρακτηρίσθηκε ως «γηπεδική» και όχι άδικα, αφού όσοι γνωρίζουν τον Δημήτρη Μπαλτάκο, ξέρουν πως ο νεαρός βατραχάνθρωπος που υπηρετεί στο Λιμενικό Σώμα, είναι από τα πιο βασικά και φανατικά μέλη της «Θύρας 13». Αποτελεί όχι μόνο αναπόσπαστο μέλος του κεντρικού συνδέσμου της Λ. Αλεξάνδρας, αλλά φέρεται να έχει και καθοριστικό υπηρεσιακό ρόλο στα πράσινα «συνδεσμιακά». Και αυτό, ίσως οφείλεται στον πατέρα του, αφού ο πρώην Γ.Γ. της Κυβέρνησης, Παναγιώτης Μπαλτάκος ήταν νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκού και τον είχε μυήσει από μικρό στην πράσινη μαγεία. Και μπορεί πλέον ο Π. Μπαλτάκος να μην εκτελεί επίσημα χρέη δικηγόρου του Παναθηναϊκού, ωστόσο πολλοί υποστηρίζουν πως δεν είναι λίγες οι φορές που «έχει βάλει πλάτη» ύστερα από μπλεξίματα των «πράσινων» οπαδών.

Οι γνωρίζοντες καλά τα οπαδικά, τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού, μετά την τελευταία ενέργεια του υιού Μπαλτάκου, έφεραν στο μυαλό τους το περιστατικό που συνέβη στο Καραϊσκάκη στις 28 Νοεμβρίου, όταν περίπου στις 4 τα ξημερώματα, μία ομάδα νέων βεβήλωσε το μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7. Οι βέβηλοι έσκισαν τις σημαίες του ολυμπιακού που βρίσκονταν στο μνημείο και προσπάθησαν με «κάβουρες» να σπάσουν το μαρμαρένιο μνημείο. Οι κάμερες παρακολούθησης κατέγραψαν κάποιους από τους νεαρούς και έτσι λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν. Κατά την απολογία τους δήλωσαν μεθυσμένοι Ολυμπιακοί! Ποιος Ολυμπιακός όμως, ακόμα και μεθυσμένος, θα έκανε μια τόσο ιερόσυλη ενέργεια;;; Και ποιος είναι βέβαιος πως οι εμπλεκόμενοι είναι μόνο οι τρεις που συνελήφθησαν αρκετή ώρα αφού είχαν φύγει από το Καραϊσκάκη, και όχι και κάποιοι άλλοι που ίσως διέφυγαν;;;

Τρεις μήνες μετά το περιστατικό στο Καραϊσκάκη και λίγα 24ωρα μετά από αυτό στη Βουλή, οι γνωρίζοντες καλά τα οπαδικά και συνδεσμιακά, μιλώντας στο tsegkanews.gr, δε διστάζουν να συνδέσουν τον νταή υιό Μπαλτάκο με τη βεβήλωση του μνημείου των θυμάτων του Ολυμπιακού! Υποστηρίζουν πως η σχέση του με το περιστατικό ήταν κάτι που ακουγόταν από τότε, ενώ αποκαλύπτουν και μια ατάκα που χρησιμοποιούν μεταξύ τους οι «πράσινοι οπαδοί» υπό τον φόβο συλλήψεων μετά από επεισόδια: «Ο,τι και να γίνει θα «καθαρίσει» ο «μπαμπάς». Θα µας βγάλει έξω ο Μπαλτάκος».

Δυστυχώς δεν μπορούμε να ρωτήσουμε τον φανατικό – νταή Παναθηναϊκό Δημήτρη Μπαλτάκο εάν ισχύουν όσα ακούγονται για τη σχέση του με τη βεβήλωση του μνημείου του Ολυμπιακού, καθώς έχει τρεχάματα με τα τελευταία μπλεξίματά του, γι’ αυτό προς το παρόν αρκούμαστε στις φήμες (;) και στη σύγκριση των φωτογραφιών από το κλειστό κύκλωμα του γηπέδου «Καραϊσκάκη» (αριστερά) με αυτές του Δημήτρη Μπαλτάκου από τη Θύρα 13.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις