ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.... ΑΛΒΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ...!!!


Μια ανησυχητικά κλιμακούμενη «βεντέτα» ανάμεσα σε ομάδες αντιεξουσιαστών και εμπόρους ναρκωτικών έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στην περιοχή των Εξαρχείων.Ενδεικτικό της σφοδρής αντιπαράθεσης είναι το πρωτοφανές γεγονός του περασμένου Σαββάτου, όταν γύρω στις 22.30 μια ομάδα περίπου 30-40 ατόμων του
αναρχικού χώρου (κάποιοι εκ των οποίων κρατούσαν όπλα!) εμφανίστηκε στην πλατεία Εξαρχείων. Τα μέλη της ομάδας, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, συντονισμένα κινήθηκαν προς ένα καφέ μπαρ και ένα εστιατόριο, άρπαξαν δύο άτομα και στη συνέχεια έφυγαν με ταχύ βήμα από την πλατεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα που πήραν μαζί τους -που φέρονται ότι ξυλοκοπήθηκαν- είναι δύο Αλβανοί μπράβοι, οι οποίοι πιστεύεται ότι ενεργούν για λογαριασμό συγκεκριμένου προσώπου που διατηρεί καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή και έχει απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις διακίνησης σκληρών ναρκωτικών. Να σημειωθεί ότι οι ίδιοι μπράβοι φέρεται ότι προκάλεσαν επεισόδιο με αγνώστους στην πλατεία Εξαρχείων προ δεκαημέρου.

πηγη 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις