ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ....!!!


Επειδη μας αρεσει να ειμαστε δικαιοι θ αποδωσουμε σημερα τα ευσημα στον προεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τον οποιο κατακεραυνωνουμε σχεδον καθημερινα για τις επιλογες του ιδιου και των στελεχων του ιδιατερα στα θεματα εξωτερικης πολιτικης.
Υπαρχει ανθρωπος στην Ελλαδα που
να συμπαθει τον Στουρναρα?....Εναν Στουρναρα που δεν ειναι καν αιρετος και διαχειριζεται το οικονομικο μελλον της χωρας.Ενας "φυτευτος" τυπος που μαζι με το Θεοχαρη εχουν ξεσκισει τον Ελληνικο λαο στους φορους και στις οικονομικες "καρπαζιες"
Εναν αγαπημενο των τραπεζων που δεν συγκινηθηκε με καμια αυτοκτονια Ελληνα παρα μονο ειπε οτι ταρακουνηθηκε οταν τον επιπληξε ο Σοιμπλε....
Ε γι αυτον τον ανθρωπο εκανε προταση δυσπιστιας ο Τσιπρας....εναν ανθρωπο που περαν των αλλων επαναλαμβανω ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ....!!!!!
Επειδη σιγουρα θα παρεξηγηθω απο καποιους εχω να πω το εξης....Μου ειναι παντελως αδιαφορη η γνωμη καποιων που εχουν iq τυροπιτας...
Βγαλτε καποιοι τις κομματικες μασκες που ακομα και τωρα μετα απο τοσο παρα φυσιν σεξ κανετε πως δεν καταλαβαινετε....και μην κοιτατε μονο την μπακα και τον κω@ο σας....!!!

SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις