ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗ ΣΤΟΑ…


12441862.limghandler

Μόνον τον πρωθυπουργεύοντα Μπεν Χιράμ διακρίνετε; Για δείτε καλύτερα…
Διαβάστε εδώ για το τι μαθαίνουν εκεί οι “εκλεκτοί” σκοτεινοί και ποιος ο ρόλος των μυστικών στοών και λεσχών στην πραγμάτωση των ύπουλων σχεδίων τους εναντίον των Ελλήνων και του ανθρώπου κατ’ επέκταση.
Διαβάστε επίσης για την θεσμοθέτηση και τον
ιστορικό ρόλο του ΚΙΣ στην υλοποίηση των άνθελληνικών σχεδίων του σιωνισμού εναντίον της πατρίδας μας. Διαβάστε και θυμώστε με τους σκοτεινούς των στοών που κυβέρνησαν και συνεχίζουν να εξαπατούν τον άμοιρο λαό από τα καθεστωτικά ΜΜΕ που ελέγχουν απολύτως.
Θα βρείτε έναν μασόνο σχεδόν σε κάθε μέρος (από καιρό υπάρχουν μέθοδοι μύησης και για τις γυναίκες), το διαδίκτυο βρίθει από δαύτους. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι σε ανώτερα “αξιώματα” (διοικητικά, θρησκευτικά, επιστημονικά, κλπ) δεν μπαίνεις αν πριν δεν κατέλθεις στο σκότος της στοάς. Στα αρχικά στάδια οι ανυποψίαστοι υποψήφιοι μασόνοι τσιμπάνε το τυράκι της υποστήριξης και της αλληλεγγύης από τα λοιπά μέλη των στοών μέχρι να ξεχωρίσουν οι πιο ύπουλοι και αδίστακτοι ανάμεσά τους στο να υποκρίνονται τους Έλληνες ή τους αντι-νεοταξίτες προκειμένου να υλοποιήσουν ό,τι τους ζητηθεί υπέρ των σιωνιστών και εις βάρος οποιουδήποτε τρίτου. Αυτό βέβαια που δεν υποψιάζονται είναι ότι και ανάμεσά τους υπάρχουν καταδότες που αψηφούν τους όρκους σιωπής που έχουν δώσει στις υπόγειες στοές για να σταθούν αρωγοί στο έργο του καθαρισμού του πλανήτη από τους σκοτεινούς…
Τι θα κάνουν τα μασονόπαιδα όταν έλθουν στην δημοσιότητα όλα τα ονόματα όσων συμμετέχουν/συμμετείχαν σε στοές και λέσχες έστω και κατά ένα μικρό διάστημα; Μάλλον κάτι ανάλογο με αυτό που πράττουν τώρα οι τραπεζίτες ανά την Ευρώπη και πέραν αυτής (15+)… Λάβετε τα μέτρα σας μασονόπαιδα όσο είναι ακόμα καιρός και πριν αφυπνισθούν από την των Ελλήνων Παίδευσιν μια χούφτα Έλληνες ακόμα!
Χ.Τ.
tsapos.wordpress.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις