Ο Άντρας με το μισό κρανίο


Τον τελευταίο ένα χρόνο, όπου κι αν εμφανιστεί συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα.
Είναι ο άνδρας με το μισό κρανίο, αν και ο τρόπος που τον κοιτάζουν είναι ίσως... το λιγότερο που τον απασχολεί. Γιατί παραλίγο να χάσει τη ζωή του εξαιτίας του ατυχήματος που τον παραμόρφωσε.
Ο Ελβις Ρομέο Λινκγούραρ εργαζόταν σε μία κατεδάφιση, όταν έχασε την
ισορροπία του και έπεσε από τη σκαλωσιά χτυπώντας άσχημα το κεφάλι του στο τσιμέντο που βρισκόταν από κάτω. Η πτώση από ύψος περίπου δύο μέτρων συνέθλιψε την αριστερή πλευρά του κρανίου του και οι γιατροί αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν το οστό προκειμένου να του σώσουν τη ζωή.
Ο 24χρονος Ρουμάνος έμεινε για αρκετές ημέρες σε κώμα, αλλά ακόμη και όταν συνήλθε δεν είχε συνειδητοποιήσει την κατάστασή του μέχρι τη στιγμή που έβγαλε τους επιδέσμους από το κεφάλι του, περίπου έπειτα από δύο εβδομάδες.
Χωρίς την αριστερή πλευρά του κρανίου του, ο εγκέφαλός του ουσιαστικά προστατεύεται μόνο από το δέρμα από εκείνη την πλευρά, κάτι που καθιστά επικίνδυνο για τη ζωή του ακόμη και το παραμικρό χτύπημα στο κεφάλι, όπως αναφέρει η Daily Mail.
Πλέον, κάνει καμπάνια για συγκεντρώσει χρήματα, προκειμένου να μπει ξανά στο χειρουργείο προκειμένου να αποκαταστήσουν οι γιατροί το πρόβλημα.
 iefimerida.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις