Από τό πλανήτη X Nibiru, θα υπάρξουν προφητικές αλλαγές μεταξύ 2016 και 2023!!!















Η στερεότυπη ιδέα και η καταστροφική που έχει σχετικά με το Πλανήτη Χ / Nibiru, και το υποτιθέμενο καφέ νάνο η αδελφή του Ήλιου μας, θα είναι η καταστροφή. Σημαιοφόρος των παγκόσμιων γεγονότων που ακολουθείται από τα τσουνάμι θα μπορεί να καταστρέψει εντελώς παράκτιες πόλεις, με μαζικές ηλιακές καταιγίδες που θα προκαλούν την αντιστροφή των πόλων και τη μαζική εξαφάνιση της ανθρώπινης φυλής από την επιφάνεια της γης, ενώ το σύνολο της μοναρχίας, της οικονομικής, πολιτικής, και στρατιωτικών πληροφοριών θα προσπαθήσουν να βρουν καταφύγιο και την επιβίωση τους σε στρατιωτικές βάσεις σε μεγάλα βάθη. 
 

(φωτωγραφία από το πλανήτη X Nibiru)                                                                                  Και αν η επερχόμενη διέλευση του Πλανήτη Χ / Nibiru, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που θα γίνει στις αρχές του 2016, θα οδηγήσει σε θετικές αλλαγές αντί της καταστροφής;
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του πλανήτη Χ / Nibiru η τροχιά στο εσωτερικό ηλιακό μας σύστημα είναι περισσότερο από 1,25 εκατομμύρια φορές και είναι μέρος ενός δυαδικού ηλιακού συστήματος που περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο και το Nana Μπράουν, η οποία η τροχιά του γύρω από τον Ήλιο μας είναι σε μια ελλειπτική τροχιά 3600 ετών, και βρίσκεται σε μια περιφερειακή θέση σε σχέση με την εκλειπτική.
Από ιστορικής άποψη, κατά τη διάρκεια του είναι περισσότερο από 1,25 εκατομμύρια απο το ηλιακό μας σύστημα, ο πλανήτης Χ / Nibiru και θα δημιουργήσει διάφορες επιπτώσεις στη Γη.
Σημαντικά αστρονομικά δεδομένα που θα προμηνύει ο Πλανήτης Χ / Nibiru για το 2016
Τα Πρόσφατα, σημαντικά αστρονομικά δεδομένα που συλλέγονται από το ερευνητή Marshall Masters, προμηνύοντας μια πιθανή προσέγγιση του Πλανήτη Χ / Nibiru, για το 2016.


Σύστημα παρακολούθησης των Planet X και Orbital Ανάλυση           
                             Και όσο για το "Kill Zone";
Ο Marshall Masters, καταλήγει:
«Από το τέλος του 2013, και στις αρχές του 2014, ο καφέ νάνος θα είναι σε ανώτερη σύνοδο (στην αντίθετη πλευρά του Ήλιου μέσα από την τροχιά της Γης). Σε αυτό το χρονικό διάστημα, ο καφέ νάνος θα διασχίζει την εκλειπτική τροχιά στους ουρανούς του Βορρά, όπου θα αρχίζει και θα έχει περισσότερη αλληλεπίδραση επιρροή με μάς. Θα βλέπουμε τον ήλιο, και θα δημιουργούνται ηλιακές καταιγίδες και μεγάλη αύξηση της ηφαιστειακής δραστηριότητας, και των σεισμών.
 
"Από το 2015 - 2016: Θα δούμε το Bluebonnet, (η εξωτερική τροχιά του αντικειμένου θα παρακολουθείται με χιλιάδες εικόνες από το παρατηρητήριο που θα βρίσκεται στο ηφαίστειο Turrialba). Αμέσως μετά, ο καφέ νάνος θα κινηθεί γύρω από την δικιά μας πλευρά του Ήλιου από το σημείο του περιηλίου (θα είναι η πλησιέστερη απόσταση από τον Ήλιο) στο μεγαλύτερο θα είναι πρός τα δυτικά η επιμήκυνση του ( και στην δική μας πλευρά του ήλιου, εντός της τροχιά μας πρός τα δεξιά). Με αυτή τη φορά, θα πηγαίνει το "Kill Zone".
                                                                                
Το Kill Zone είναι ένα μέρος της τροχιάς του καφέ νάνου που θα πηγαίνει από το περιήλιο προς την εκλειπτική τροχιά (πρός το επίπεδο του ηλιακού μας συστήματος). Σε αυτό το στάδιο θα δούμε ηλιακές καταιγίδες με βιβλικές διαστάσεις ». Το σύστημα του Πλανήτη Χ θα βγει μέσα στο τετραγωνισμό της Δύσης, καθώς θα διασχίζει την εκλειπτική τροχιά από τους ουρανούς με εκείνες του Βορρά πρός του Νότου. Αυτή τη στιγμή η μετατόπιση του πόλου θα είναι πιο πιθανό ο καφές νάνος να ενταχθεί στην λιθόσφαιρα μας όπου οι βαρυτικές παλιρροϊκές δυνάμεις θα προκαλούν την αντιστροφή των πόλων. " Συνολικά, από αυτή τη στιγμή, μέχρι να αρχίσουμε να βλέπουμε το γαλάζιο ουρανό και πάλι, η προσφυγή στο σύνολό του αυτό του σταδίου θα μπορεί να διαρκέσει μέχρι και μια δεκαετία."
Ο πλανήτης Χ / Nibiru δεν θα μπορούσε να είναι ο καταστροφέας του "Kill Zone"
Οι προβλέψεις για το πέρασμα του Πλανήτη Χ / Nibiru, το 2016 θα μπορούσε να δικαιολογηθεί.
Ωστόσο, σύμφωνα με την πρόβλεψη αυτή, η προσέγγιση του Πλανήτη Χ / Nibiru θα φέρει μαζί του αυτόματα «ηλιακές καταιγίδες με βιβλικές διαστάσεις» και την αντιστροφή των πόλων. Οι Καταστροφικές επιπτώσεις στη Γη και στην κοινωνία δεν θα μπορούσαν να προέρχονται από αστρονομικά στοιχεία, ηλιακά, γεωλογικά ή σεισμικά γεγονότα από τον πλανήτη Χ / Nibiru, αλλά μάλλον τον τρόπο με τον οποίο η ανθρωπότητα θα αντιδράσει στην παρουσία του καφέ νάνου στο ηλιακό μας σύστημα. Οι Οικονομικές και πολιτικές ιεραρχίες μας, ίσως προσπαθούν να δημιουργήσουν μια «ζώνη θανάτου» με το χειρισμό της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το 2016, προκειμένου να δημιουργήσουν καταστάσεις πανικού, με έναν παγκόσμιο πόλεμο και φυσικές καταστροφές που θα προκληθούν από τα όπλα μαζικής καταστροφής ως το ενεργό ερευνητικό πρόγραμμα Aurora Υψηλής Συχνότητας (HAARP) και χημικών όπλων. Το κλειδί για το μέλλον μας, είναι ο τρόπος με τον οποίο η ανθρωπότητα θα αντιδράσει, για να ασχοληθεί με αυτό το "τεχνητό Kill Zone". που θα το φοβόμαστε!! 



ΠΗΓΗ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις