ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ¨ΗΛΙΟΥ¨ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ.
«ΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑΣ Η ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ» έλεγε ο ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ και …. «Η ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΤΥΧΑΙΑ» έλεγε πολύ σωστά ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ, άρα όπως οι λέξεις κρύβουν απόκρυφα νοήματα (λέξεις = γράμματα = σύμβολα), έτσι και τα σύμβολα περιέχουν το δικό τους απόκρυφο νόημα που μερικές φόρες ξεπερνά τα όρια της φαντασίας. Ο ήλιος της Βεργίνας θα ήταν αδύνατον να μην ανήκει στην κατηγορία των σύμβολων με τα πιο απόκρυφα νοήματα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το σύμβολο αυτό το χρησιμοποίησε ο μεγαλύτερος, λαμπρότερος και αήττητος στρατηλάτης όλων των εποχών, Μέγιστος Αλέξανδρος Γ΄ ο Μακεδών, Βασιλεύς & Ηγεμών των Ελλήνων, ως σύμβολο της ένδοξης πορείας του επί της γαίας.
Είναι εμφανές ότι το σύμβολο της Βεργίνας ομοιάζει με έναν ήλιο – άστρο, αυτό όμως είναι το εμφανές εκ πρώτης όψεως και πολύ σωστά οι περισσότεροι οι ερευνητές τον παρομοίασαν με έναν ήλιο. Θα ήταν υποτιμητικό για το επίπεδο των αρχαίων προγόνων μας, να θεωρούσαμε ότι σχεδίασαν ένα σύμβολο που μοιάζει με ήλιο, για να συμβολίσουν ένα μυστικό που έχει σχέση με τον εμφανή ήλιο!!! Σε καμία περίπτωση το απόκρυφο νόημα δεν έχει σχέση με το νόημα που δίνει η πρώτη εντύπωση-εικόνα του συμβόλου, αλλιώς θα αποσυμβολίζονταν τα άρρητα νοήματα αμέσως από τον οποιοδήποτε.
Αν θέλουμε να φτάσουμε στην εκ βαθέων αποκωδικοποίηση, είναι απαραίτητο να δούμε το σύμβολο αυτό όχι σαν ΗΛΙΟ που εκπέμπει ακτίνες σαν αυτόφωτο άστρο, αλλά τουναντίον, σαν ένα ¨σώμα¨ που λαμβάνει ακτίνες – φως. Το σύμβολο της Βεργίνας αποτελείται από δυο μέρη:
Α) το σφαιρικό κέντρο
Β) τις δεκαέξι (16) κάθετες κωνοειδείς ακμές.
Το κέντρο του συμβόλου δεν είναι απλά μια σφαίρα, αλλά ένας ρόδακας, ένα λουλούδι δηλαδή με ιδιαίτερη έννοια για τους αρχαίους έλληνες. Ο ρόδακας συμβολίζει την ομορφιά, την αγνότητα, την ευγονία, την λατρεία, την γονιμοποίηση, την γαία και την ισχύ - δύναμη. Ήταν σύμβολο των περισσότερων βασιλικών οίκων της αρχαίας εποχής και σημάδι θεϊκής γονιμοποίησης και ουράνιας καταγωγής. Στην προκείμενη περίπτωση συμβολίζει την γαία, τον υλικό κόσμο και την γονιμοποίηση επί της γαίας (ΩΑΡΙΟ). Όταν αναφερόμαστε στον όρο ¨γονιμοποίηση¨ δεν εννοούμε την σωματική – υλική σύλληψη, αλλά την θεϊκή – ενεργειακή σύλληψη, κάθοδο φωτός & πνεύματος επί της ύλης.
Οι δεκαέξι κωνοειδείς ακμές δεν συμβολίζουν τις ακτίνες ενός άστρου – ήλιου που εκπέμπονται από το κέντρο του, διότι αν ήταν ακτίνες, θα ήταν λεπτές κατά την εκκίνηση τους από το κέντρο του ήλιου και φαρδύτερες καθώς απομακρύνονταν, εδώ βλέπουμε το αντίθετο, είναι φαρδιές κοντά στο κέντρο του συμβόλου (ρόδακα) και λεπτές εξωτερικά, δηλαδή ας πούμε ότι μοιάζουν με έναν κομήτη που κινείται.
Συνεπώς οι «υποτιθέμενες ακτίνες» του συμβόλου μας δηλώνουν ταχεία κίνηση, αλλά όχι από μέσα προς τα έξω, αλλά από έξω προς τα μέσα, συμφωνά με το σχήμα που έχουν οι δεκαέξι ακτίνες – κωνοειδείς ακμές. Ουσιαστικά πρόκειται για δεκαέξι κατερχόμενες ακτίνες φωτός, που συμβολίζονται σαν ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ.
Ο αριθμός δεκαέξι (16) είναι συμβολίζει το άστρο Σείριο και την καταγωγή των ελλήνων εξ άνωθεν. Θεωρούσαν ότι όλα τα μυστήρια τα διδάχτηκαν από το Σείριο και υπάρχουν ακόμη φυλές στη Αφρική που ξέρουν πολύ περισσότερα μέσα από διασωθείσες παραδόσεις τους για το τριπλό άστρο του Σειρίου, από΄τι γνωρίζει η NASA μέχρι σήμερα. Ο αριθμός 16 είναι σύμβολο της ανώτερης μύησης που μπορεί να λάβει κάποιος από τα ουράνια μυστήρια και συμβολίζει τις υπέρτατες Σειριακές μυήσεις.
Όλα τα παραπάνω αφορούν ασφαλώς τον Μ. Αλέξανδρο. Το σύμβολο της Βεργίνας φωτογραφίζει την καταγωγή του και την αποστολή του. Αναφέρεται επίσης ως ημερομηνία γέννησης του Αλέξανδρου την 6η ημέρα του μήνα Αώου, που αντιστοιχεί με τις αρχές του Ιουλίου, δηλαδή την περίοδο εκείνη που άρχιζαν οι πλημμύρες του Νείλου και οι αρχαίοι ονόμαζαν «ημέρες του Σκύλου» (Κύνας – Σείριος). Η σχέση του Αλέξανδρου με τον Άμμωνα-Δία επιβεβαιώθηκε και από τους ιερείς του ομώνυμου μαντείου, όταν αυτός έφτασε στην όαση Σίβα. Εκεί τον ανακήρυξαν «παιδί του Δία» και άφησαν έμμεσα να εννοηθεί πως δεν είναι γιος του Φιλίππου. Εδώ επιβεβαιώνεται η καταγωγή του Αλέξανδρου από τον ουρανό και δη από το άστρο του Σειρίου. Μην ξεχνάτε ότι ο μέγιστος των ελλήνων είχε αδελφή την Σειρήνα (εκ του Σείριου).
Ο απόσυμβολισμός του συμβόλου του Μεγάλου Σείριου Αλεξάνδρου έχει ως εξής:
«ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΑΝΩΤΑΤΗ ΜΥΗΣΗ 16 ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΧΟΜΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΓΑΙΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΩ- ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΥΛΗΣ, ΔΙΑ-ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ (ΣΦΑΙΡΙΚΑ) ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΘΙΣΕΙ Ο ΡΟΔΑΚΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Ο ΘΕΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ (ΣΕΙΡΙΟΣ)».
Ο μέγιστος των ελλήνων ήξερε την καταγωγή του, όπως και η μητέρα του Ολυμπιάδα, αφού μέσα από το σύμβολο της Βεργίνας προφητεύτηκε ένας ακόμη απεσταλμένος του φωτός για να καθαρίσει την γη από τα βδελυρά έθνη και να λάμψει το άστρο του, σαν το άστρο του Σειρίου.
Είναι βέβαιο ότι οι σκοτεινές δυνάμεις βλέποντας ακόμη και τώρα το σύμβολο της Βεργίνας, θα τους λούζει κρύος ιδρώτας, διότι ακόμη θα αντηχούν μέσα τους, τα κατορθώματα του Μεγίστου των Ελλήνων, που φεύγοντας άφησε το σύμβολο αυτό να τους θυμίζει ότι:
ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝ, ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ, ΑΦΗΣΑ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ-ΦΩΤΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΗΚΑ ΠΟΤΕ, ΗΤΤΗΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑ ΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΟΛΩΝ.
ΠΗΓΗ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου