Το San Francisco θα γίνει για μια μέρα Gotham City για ένα 5χρονο αγοράκι με λευχαιμία !!!!!!!


Παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει η πρωτοβουλία μετατροπής της πόλης του San Francisco σε Gotham City για ένα 5χρονο φίλο του Batman (Pics)
Μια είδηση διαφορετική από τις άλλες συγκινεί και παραδειγματίζει. Μέσα στον Νοέμβριο. το San Francisco θα βάλει τα "καλά" του κουστούμια και θα μετατραπεί σε Gotham City.

Η πρωτοβουλία πάρθηκε από την Οργάνωση "Make-A-Wish Foundation" και θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τον δήμο της πόλης. Αφορμή, η επιθυμία ενός 5χρονου αγοριού που πάσχει από λευχαιμία και λατρεύει τον Μπάτμαν.
Συγκεκριμένα, το όνειρο του μικρού Miles θα γίνει πραγματικότητα στην Bay Area της πόλης των ΗΠΑ στις 15 Νοεμβρίου.
Ο μικρούλης είπε στους ανθρώπους της "Make-A-Wish Foundation" ότι θέλει να ντυθεί "Σκοτεινός Ιππότης" και να πολεμήσει για ένα 24ωρο με κακούς σαν τον Riddler και τον Penguin.

Η μέρα του 5χρονου θα ξεκινήσει με εκπαίδευση από τον Batman και θα συνεχιστεί με βόλτες με το Batmobile σε όλη την πόλη.
Η πρώτη του ηρωική πράξη σύμφωνα με το σενάριο, θα είναι η εικονική "διάσωση" μιας γυναίκας που θα είναι παγιδευμένη σε σταθμό του τραίνου, ενώ αργότερα θα δώσει μια μάχη μέχρις εσχάτων με τον Riddler.
Στο τέλος της μέρας, ο μικρός θα λάβει από τον δήμαρχο το κλειδί της πόλης.
Ο δήμος ψάχνει για εθελοντές και καλεί τους πολίτες του να συνδράμουν στο έργο του, παίρνοντας μέρος με τις στολές που θα τους δοθούν, στην υλοποίηση του ονείρου του Miles.
 
πηγη
news247

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις