Διπλή δολοφονία χρυσαυγιτών, χμ, πρέπει να είναι μια τυχαία πράξη.

From HEIL GAP ( or mind the GAP)
Ο βουλευτής της Χρυσή Αυγή Γιώργος Γερμενής δήλωσε ότι η ελληνική αστυνομία ... στην πραγματικότητα ήταν παρούσα με πολιτική περιβολή μπροστά γραφεία της Χρυσής Αυγής … «κάθε μέρα εκτός από σήμερα».
Η Αστυνομία εξαφανίζεται ... και οι εκτελεστές εμφανίζονται !!!
Εντάξει δεν νομίζω ότι υπήρξε παρέμβαση της
κυβέρνησης στην δολοφονία αλλά είναι γεγονός ότι ο Σαμαράς απέσυρε την προστασία της αστυνομίας που δικαιούνται οι βουλευτές της Χρυσή Αυγή ως πολιτικό κόμμα.
Η ίδια αστυνομική προστασία των γραφείων τους αποσύρθηκε την ημέρα που τα δύο μέλη της Χ.Α. δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ.
Έτσι, δεδομένου ότι οι δολοφόνοι ΜΑΛΛΟΝ δεν πρόκειται ποτέ να βρεθούν θα πρέπει να λογοδοτήσει ο Σαμαράς εάν η παραπάνω ενέργεια απόσυρσης της αστυνομικής δύναμης ήταν εσκεμμένη ...ή όχι !
Οι ένοχοι πιθανότατα θα μείνουν ατιμώρητοι αλλά ο Σαμαράς και οι σιωνιστές φίλοι του που τον ελέγχουν θα πρέπει να λογοδοτήσουν γι 'αυτό.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι υπεύθυνα για τους θάνατο αυτών των δυο νεαρών ... είναι ηλίου φαεινότερο ότι όλοι αυτοί δημιούργησαν το κλίμα μισαλλοδοξίας ... με κατάληξη την εν ψυχρώ εκτέλεση τους έξω από τα γραφεία του κόμματος τους στο Νέο Ηράκλειο.
Και αυτά ... θα πρέπει επίσης να λογοδοτήσουν ...ιδίως ένα καινούργιο κανάλι (στην συχνότητα που πρόσφατα του πούλησε κάποιο πολιτικό κόμμα) ... όπου ... κατά την διάρκεια της «χρυσαυγειαδας» ... ένας εκφωνητής ειδήσεων (που προήρχετο από πρωινή εκπομπή ενός άλλου καναλιού ) έκοβε και έραβε τις ειδήσεις «κατά το δοκούν» ... βλέπετε δεν είχε όρια στην προπαγάνδα, ο αθεόφοβος …

Βέβαια κάποιοι δημοσιογράφοι του ιδίου χειρίστου είδους με τον προαναφερόμενο ανερχόμενο τηλεοπτικού αστέρα .... μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς στο γραφείο, να αισθάνονται ασφαλείς κατά την οδήγηση, να αισθάνονται ασφαλείς στην εργασία, να αισθάνονται ασφαλείς στο σπίτι.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν μπορούν όμως να είναι ασφαλή.
Μάλλον οι έλληνες δημοσιογράφοι δεν θα διανοηθούν ποτέ να υποθέσουν ότι το φονικό μπορεί και να μην έγινε από ελληνικά χέρια ... μια που ως φαίνεται ... η πλειοψηφία τους ... αγνοεί ότι η πατρίδα μας μαζί με τους υπόλοιπους λάθρο-εποίκους ... έχει κατακλυστεί και από ένα σωρό ξένους πράκτορες ...
Άρα θεωρούν ότι μπορούν να συνεχίζουν να σας κοροϊδεύουν φοβερίζοντας σας με ένα νέο εμφύλιο πόλεμο, αποκρύπτοντας σας όμως ότι ήδη έχει αρχίσει ένας εμφύλιος πόλεμος στην πατρίδα μας!
Και ότι αυτός ο εμφύλιος πόλεμος : « είναι ο πόλεμος των εχόντων Ελλήνων εναντίον των μη εχόντων Ελλήνων!»
Εάν δεν τον αντιληφθήκατε ακόμη .... τότε .... Χμ, πληρώστε τα χαράτσια σας λοιπόν, ζήστε με τα ψίχουλα από τα επιδόματα ανεργίας και ξεπαγιάστε εσείς και τα αγγελούδια σας από το κρύο λόγω της φοροκαταιγίδας ... επειδή έτσι γουστάρουν οι γκαουλαιτερ του τετάρτου Ράιτ ... που εσείς ψηφίσατε !
Όποιος το έκανε η πρόθεση του είναι σαφής!
Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό πληθυσμό ώστε να είναι αρκετά φοβισμένος και έτσι να μην υποστηρίξει Χρυσή Αυγή ...
Ο νοών...νοείτω
Προσπαθούν να στήσουν μια εμφύλιο-πολεμική ατμόσφαιρα ώστε να μετατοπίσουν την οργή των πολιτών από μια αποτυχημένη κυβέρνηση ... αλλά ίσως ακόμη και για να εκβιάσουν λύσεις από τις Βρυξέλλες ...( και να μην αποκλείετε τίποτα ... Χμ, για ευνοϊκότερα μέτρα ... μπλα, μπλα, μπλα ... για αποφυγή επέκτασης της κοινωνικής βίας ! )

Αυτό δεν είναι καλό από πολλές απόψεις.
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι η οργή των Ελλήνων εθνικιστών δεν θα πρέπει να κατευθύνεται προς τον αναρχο-κομμουνιστικό χώρο όπως θέλουν να σας πείσουν κάποια παιδία στην Αντιτρομοκρατική, την ίδια ώρα που πιθανόν να γράφονται και οι προκηρύξεις ανάληψης πολίτικης ευθύνης από κάτι «επαναστάτες» … π.χ. του τύπου του μαζιωτη … ο οποίος μας πρωτοπαρουσιάστηκε με χειροπέδες και αλεξίσφαιρα γιλέκα οδηγούμενος από καμιά δεκαριά κουκουλοφόρους ασφαλίτες - οπλισμένους σαν αστακούς - και τελικά κατέληξε να περνά ανενόχλητος ... χα, χα, χα ...( συν γυναιξί ) ... τις πύλες των φυλακών και να πίνει ανενόχλητος το καφεδάκι του σε κάποιες καφετερίες του λεκανοπεδίου - και – τελικά επί μήνες τωρα ... ούτε ένας μπάτσος να μην αντιλαμβάνεται την παρουσία του !
Θα πρέπει αντ 'αυτού η οργή τους να κατευθύνεται προς το σάπιο ανθελληνικό κράτος και τους πραιτοριανούς του, για να επιτρέψει να ξεδιπλωθούν τα γεγονότα ... και γ@μ#στε τώρα τα κόμματα ... πρέπει να λάμψει η αλήθεια ώστε να μάθουν οι οικογένειες τους το γιατί έχασαν άδικα τα παιδία τους ... αυτοί δηλαδή που δεν πρόκειται να τους ξεχάσουν ποτέ όπως δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τον γιο της και η μητέρα του Π. Φύσα ... του θύματος από την άλλη πλευρά!
Η επίθεση στην Ελλάδα δεν ήταν μια "επίθεση εκδίκησης", όπως θα ήθελαν να πιστέψετε τα μέσα ενημέρωσης .
Μην πέσετε στην προπαγάνδα τους .
Η επίθεση στο γραφείο της χρυσής αυγής δεν έχει σχέση με το θάνατο του καλλιτέχνη της hiphop του Π. Φύσα.
Μα ποιος αριστερός ή ποιος κομμουνιστής θα διέπραττε δυο τέτοια εγκλήματα σήμερα ;;;
Λίγο λογική χρειάζεται μόνο για να καταλάβουμε ότι ουδείς εκ των βολεμένων αριστερών μας δεν θα ρίσκαρε ποτέ .... μια τέτοια απεχθή εγκληματική πράξη …
Ποιο θα μπορούσε να ήταν το συμφέρον της αριστεράς άραγε ;;;;;;;;( εδώ λοιπόν φίλοι μου, απλά το θέσω μόνο από την ωφελιμιστική του πλευρά, μια πλευρά που από μονή της όμως καταρρίπτει και την ανάγκη για περαιτέρω ανάλυση και ... έτσι θα αποφύγω και τις πολυλογίες )
Αρκετά βασικά πράγματα !
Έξαλλου τόσο οι κομουνιστές όσο και οι νεοναζί γνωρίζουν πλέον πολύ καλά ότι αμφότεροι "κινδυνεύουν «άμεσα» από την αφανή δικτατορία της Ε.Ε."
Χμ, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όμως δεν θα το σκεφτούν και πολύ, ώστε να ξεφύγουν από το δρόμο της λογικής και να συνδέσουν αυτό το έγκλημα με μια συγκεκριμένη πολιτική ομάδα, και ... χμ, ... ίσως με το πέρασμα του χρόνου - σιγά-σιγά - να την χαρακτηρίσουν και αυτή ως εγκληματική οργάνωση …
Την στιγμή μάλιστα που η ελληνική αστυνομία δεν θα διστάσει και πολύ να συλλάβει όλα τα αριστερά πολιτικά μέλη του κόμματος ενός «killer» ….
Χμ, «δεν είναι πολύ καιρός άλλωστε που το και έκαναν και στην Χρυσή Αυγή» .

«Με υποπολυβόλο Mp5
Με δύο πιστόλια των εννέα χιλιοστών ή με αυτόματα MP5 και όχι με καλάσνικοφ χτύπησαν οι δολοφόνοι στο Νέο Ηράκλειο. Στο σημείο που ...»
Τα στοιχεία από την βιντεοκάμερα που κατέγραψε την επίθεση, δείχνουν ότι μετά τη χρήση ενός MP-5, οι εκτελεστές πυροβόλησαν τους δυο άτυχους νεαρούς στο κεφάλι με πιστόλια των 9mm.
Αυτό το χτύπημα έπρεπε να είναι μια «επαγγελματική δουλειά».
Οι δολοφόνοι χρησιμοποίησαν τις ίδιες τακτικές, όπως και οι επαγγελματίες δολοφόνοι με σπουδαιότερο ίσως αποδεικτικό στοιχειό « ότι οι δολοφόνοι έριξαν στα θύματα τους βολές των 9 χιλιοστών από κοντά, το οποίο είναι κάτι που κάθε επαγγελματίας δολοφόνος θα έκανε, διότι εάν ο στόχος του επιζήσει ... τότε, η αποστολή τους απέτυχε».

Μια έκδοση Mp5 κατασκευάζεται κατόπιν αδείας στην Ελλάδα από την ΕΑΣ «Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα».
Και χρησιμοποιείται ...
Χμ, Χρησιμοποιείται από την αντιτρομοκρατική ομάδα ΕΚΑΜ
"Η ΕΚΑΜ ιδρύθηκε το 1978, όταν δημιουργήθηκαν οι πρώτες αντιτρομοκρατικές μονάδες εντός των Αστυνομικών Διευθύνσεων ... κύρια όπλα τους είναι το HK MP-5 και πιστόλι HK 9mm."
• Το MP5 έχει κατασκευαστεί βάσει αδείας απο διάφορα έθνη όπως η Ελλάδα (παλαιότερα στην ΕΒΟ - Ελληνική Βιομηχανία Όπλων , επί του παρόντος σε ΕΑΣ - Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ),
• Στην Τουρκία : Κατασκευάζεται από MKEK . Οι ομάδες σκανδάλη τους είναι σημειωμένα: E (Safe), T (Semi-Auto) και S (Full Auto) αντί του SEF..
ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ Mp5
• Αλβανία :. Garda e Republikes
• Γερμανία : Bundespolizei (ομοσπονδιακή αστυνομία) , Landespolizei (Κρατική Αστυνομία) , γερμανικού στρατού , Feldjäger (στρατιωτική αστυνομία) , GSG 9 μονάδας ειδικών επιχειρήσεων και το γερμανικό ναυτικό .

• Ελλάδα : Χρησιμοποιείται από ΕΚΑΜ . αντιτρομοκρατική ομάδα
• Τουρκία :. Χρησιμοποιείται από διάφορες υπηρεσίες
Έτσι, οι δύο αυτοί νέοι δέχθηκαν επίθεση από ένοπλους ... παρόμοια μαυροντυμένους με τις κυβερνητικές δυνάμεις ... με οπλοπολυβόλα που χρησιμοποιεί και η κυβέρνηση ... που πλησίασαν μεθοδικά όπως οι εκπαιδευμένες κυβερνητικές δυνάμεις ... και που στη συνέχεια πυροβολήθηκαν στο κεφάλι από πιστόλια που χρησιμοποιούν οι κυβερνητικές δυνάμεις ... που "φεύγουν" .... και μετά εμφανίζεται η αστυνομία.
Πρέπει να είναι μια τυχαία πράξη.

πηγη
greek1

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις